I wszystko jasnepawelec_ pisze:Small3r widziałeś jak u mnie ... odpryski są ale dopiero po chyba pół roku sie pojawiły, ja to tylko lekko zmatowiłem i 1 raz prysłem bez podkładu
[Audi 90 B3] Cult by Small3r - foto str. 38
Da sie zrobić tak ze nie odskoczy, gwarantuje. Jakbyś nawet sie przyłożył to dasz radę zmatowic do samego plastiku tylko więcej roboty jest, a tak to papier 600ka dobry podkład z 2 warstwy czarnego i bezbarwnego, w koncu po to się go min. daje, prawda ?duo pisze:chcesz powiedzieć ze zmatujesz tak chrom ze na pewno nic nigdy nie odskoczy ?GerB3 pisze:Nic nie schodzi tylko trzeba umieć pomalowac - matowisz znaczek, podkład, baza bezbarwny matowy - jak ta jeździłem z rok z czarnym znaczkiem i nic nie schodziło.Small3r pisze:Mówili, że ze znaczka będzie farba schodziła,
- Small3r
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Tighe, nie powiem, nawet nawet wyszły. Owszem, dobry.
Fotki całości będą dopiero jak pomaluję zderzak, teraz auto stoi w częściach. Dzisiaj fotel zamontowałem, siedzi się 10 razy lepiej jak na tym złamanym. Teraz rozumiem co znaczy wygoda Audi.
Ogólnie złom stoi i chwilowo nie nadaje się do użytku. Trzeba poczekać jeszcze. Pozdrawiam.
Fotki całości będą dopiero jak pomaluję zderzak, teraz auto stoi w częściach. Dzisiaj fotel zamontowałem, siedzi się 10 razy lepiej jak na tym złamanym. Teraz rozumiem co znaczy wygoda Audi.
Ogólnie złom stoi i chwilowo nie nadaje się do użytku. Trzeba poczekać jeszcze. Pozdrawiam.
- Small3r
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Dzisiaj pół dnia ogarniałem audio. Wynik = głośniki z tyłu, tuba w bagażniku (jeszcze nie podłączona, ciemno się zrobiło pod blokiem) i kabel przeciągnięty do kufra.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Gra na tą chwile bardzo dobrze, jak na moje ucho. Tylko jak się da prawie na maksa, to słychać niedomagania, ale tak się raczej nie słucha muzyki, przynajmniej dzień w dzień. Pozdrawiam!

Gra na tą chwile bardzo dobrze, jak na moje ucho. Tylko jak się da prawie na maksa, to słychać niedomagania, ale tak się raczej nie słucha muzyki, przynajmniej dzień w dzień. Pozdrawiam!
- Small3r
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Bartek90, bardzo dziękuje za miłe słowa :roll: Takie mnie najbardziej motywują do pracy. U Ciebie też się dzieje, ładne masz te felgi, też śledzę <ok> Oraz piękny kolorek! Mój niedługo też odnowię, ale wszystko robię pod blokiem, więc są problemy czasami...
Jutro chce dokończyć składanie audio i powoli się biorę za silnik. Pozdrawiam!
Jutro chce dokończyć składanie audio i powoli się biorę za silnik. Pozdrawiam!