Small3r pisze:spaykee, mówisz o mojej? Bo jeśli tak to wiesz.
o Twojej, każde audi 80 to gruz, haha, a mój to polonez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bo najważniejsze to mieć dystans <ok>
Small3r pisze:gornik, Wiem, wiem. Piękne są obydwie.
mało wiesz, auto krisa z zewnątrz tylko jakoś wygląda, w środku konkretny rozpiździel jest, hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Small3r pisze:Intrygowało mnie właśnie jak to możliwe, że zderzak od eSki podszedł do B3. Jak to jest możliwe? Pozdrawiam.
coupe to nie B3, co najwyżej typ89, ale nawet on ma te same błotniki z przodu co poliftowa "b4", dlatego podeszło, dla chcącego nic trudnego, nawet do sedana podejdzie z kupy <ok>
Ptaku KST pisze:przejrzałem temat i widzę ze twój temat jest wyjątkowy ponieważ praktycznie cały czas ma budowę bloga:D
nie do się ukryć, codziennie coś się dzia, codziennie nowy wpis, codziennie coś... dobry blog nie jest zuy :lol:
gornik pisze: Do 90 też wsadzają zderzaki S2 nie wiem jak to wygląda od strony technicznej, ale jest wykonalne.
oj tam oj tam, wystarczy błotniki zmienić. A jesli ktoś nie chce zmieniać brył auta, to wystarczy przespawać same rogi zderzaków przy błotnikach :-> to się rzeźba w gównie nazywa, sam praktykuję :lol: :lol: :lol: :lol: