[Audi 90 B3] Cult by Small3r - foto str. 38
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Licznik od NG. Zegarka niestety nie udało się uratować.
Marcin_89, spoko, nie podoba Ci się. A mi się podoba i o to tu chodzi. Widziałem już wiele projektów audi z takimi grillami i bardzo mi się podobały. Ale nie każdemu musi, przecież to zrozumiałe.
Pozwolę sobie tutaj wkleić foto auta forumowicza kris0181 z którego czerpię inspirację.
Uploaded with ImageShack.us
Marcin_89, spoko, nie podoba Ci się. A mi się podoba i o to tu chodzi. Widziałem już wiele projektów audi z takimi grillami i bardzo mi się podobały. Ale nie każdemu musi, przecież to zrozumiałe.
Pozwolę sobie tutaj wkleić foto auta forumowicza kris0181 z którego czerpię inspirację.
Uploaded with ImageShack.us
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
o Twojej, każde audi 80 to gruz, haha, a mój to polonez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bo najważniejsze to mieć dystans <ok>Small3r pisze:spaykee, mówisz o mojej? Bo jeśli tak to wiesz.
mało wiesz, auto krisa z zewnątrz tylko jakoś wygląda, w środku konkretny rozpiździel jest, hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Small3r pisze:gornik, Wiem, wiem. Piękne są obydwie.
coupe to nie B3, co najwyżej typ89, ale nawet on ma te same błotniki z przodu co poliftowa "b4", dlatego podeszło, dla chcącego nic trudnego, nawet do sedana podejdzie z kupy <ok>Small3r pisze:Intrygowało mnie właśnie jak to możliwe, że zderzak od eSki podszedł do B3. Jak to jest możliwe? Pozdrawiam.
nie do się ukryć, codziennie coś się dzia, codziennie nowy wpis, codziennie coś... dobry blog nie jest zuy :lol:Ptaku KST pisze:przejrzałem temat i widzę ze twój temat jest wyjątkowy ponieważ praktycznie cały czas ma budowę bloga:D
oj tam oj tam, wystarczy błotniki zmienić. A jesli ktoś nie chce zmieniać brył auta, to wystarczy przespawać same rogi zderzaków przy błotnikach :-> to się rzeźba w gównie nazywa, sam praktykuję :lol: :lol: :lol: :lol:gornik pisze: Do 90 też wsadzają zderzaki S2 nie wiem jak to wygląda od strony technicznej, ale jest wykonalne.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2012, 23:02 przez spaykee, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
To żadna nowość, że katalizator oryginalny, tutaj co drugie auto ma taki na stanie dalej, nie mówiąc o reszcie wydechu, jak mój na przykład <ok>
A wracając do kata, mój też już podziękował, w tygodniu się go pozbywam, co wstawiłeś w jego miejsce? Strumiennica, zwykła rurka czy może dedykowany tłumik ? I jeszcze chciałbym wiedzieć czy już opyliłeś kata, i ile za niego Ci dali
Co do filmiku, to cholera fajnie Ci to auto chodzi <ok>
A wracając do kata, mój też już podziękował, w tygodniu się go pozbywam, co wstawiłeś w jego miejsce? Strumiennica, zwykła rurka czy może dedykowany tłumik ? I jeszcze chciałbym wiedzieć czy już opyliłeś kata, i ile za niego Ci dali
Co do filmiku, to cholera fajnie Ci to auto chodzi <ok>
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tighe, u mnie jeszcze końcowy jest ori Audi, środkowy wymieniony na nowy. Wstawiona zwykła rurka 52mm i wspawana w nią sonda lambda gdyż była w katalizatorze.
Kata chwilowo zostawiam, do momentu aż będę pewien, że wycięcie nie wpłynęło negatywnie na spalanie. Ale owszem, będę sprzedawał. Jutro jadę na wycenę, zobaczymy ile można dostać. Wyślę Ci PW jak coś będę wiedział.
Auto naprawdę ładnie chodzi. Reaguje inaczej na gaz i inaczej jedzie, polecam wypieprzyć to gówno. Dla mnie jest dzień do nocy. Obroty przestały falować, a silnik wkręca się inaczej do czerwonej kreski.
Plan na przyszły miesiąc, to wywalenie od portek całego wydechu, wspawanie łącznika elastycznego, rurka przez całość 3" i na koniec ori tłumik od V6 2.6/2.8L z piękną dwururką.
delik, Jeszcze nie zamontowałem, jutro jest jej kolej.
Pozdrawiam.
Kata chwilowo zostawiam, do momentu aż będę pewien, że wycięcie nie wpłynęło negatywnie na spalanie. Ale owszem, będę sprzedawał. Jutro jadę na wycenę, zobaczymy ile można dostać. Wyślę Ci PW jak coś będę wiedział.
Auto naprawdę ładnie chodzi. Reaguje inaczej na gaz i inaczej jedzie, polecam wypieprzyć to gówno. Dla mnie jest dzień do nocy. Obroty przestały falować, a silnik wkręca się inaczej do czerwonej kreski.
Plan na przyszły miesiąc, to wywalenie od portek całego wydechu, wspawanie łącznika elastycznego, rurka przez całość 3" i na koniec ori tłumik od V6 2.6/2.8L z piękną dwururką.
delik, Jeszcze nie zamontowałem, jutro jest jej kolej.
Pozdrawiam.
- Audi Sport
- Forum Audi 80