cupejka By Dred... nowy środek str 19
wielkie dzięki silniczek też będzie , ale chwilkę się zatrzymam na stylinguquattro pisze:pozazdroscić , naprawde efekt kosa <ok> .... teraz pewnie tylko mody przy silniku
SZACUN SZACUN i jeszcze raz SZACUN
i pozbierać kaskę na ładne 17stki
http://moto.allegro.pl/item346568643_or ... kazja.html
jak sie chce i pomysli to sie zmieniDRED pisze:halogeny są bardziej szare jak białe i się tego nei zmieni
No Michał widze ze skorzystales z pogody i znalazłeś troche zieleni. Eska bardzo ladnie sie prezentuje, niby taki sleeper na pierwszy rzut oka ale wprawne spojrzenie dostrzeze szczegóły ujawniajace prawde :mrgreen:
Jak dla mnie autko mega zajebiaszcze, wiem ze bedzie coraz lepiej bo pomysly masz super i wykonanie nie gorsze, oby tak dalej, nie moge sie doczekac kiedy na zywo obejrze autko.
-
- Forum Audi 80
witka , dziś się dowiedziałem , że mam paczuszkę w domu , niestety w chwili obecnej hospitalizuje się więc dopiero jutro będę modził by na spocisza się wyrobić
[ Dodano: 2008-05-20, 15:30 ]
a więc w piątek dostałem paczkę a w sobote na parkingu już modziłem i wymodziłem sobie środeczek
teraz w autku zagościł u mnie CARBONIK
4 listwy na drzwi , popielniczka i obramówka dodatkowych zegarów. Z braku czasu została mi jeszcze tylko jedna listewka przed pasażerem. Chciałem to wszystko zrobić na niedzielny spocisz i po za jedną częścią udało mi się
efekt ??? niech wypowiedzą się Ci co widzieli
dla mnie to zupełnie inne auto teraz
aha fotki dodam jak tylko wrzuce na serwerek , na razie tylko te ze spocisza.
[ Dodano: 2008-05-20, 15:30 ]
a więc w piątek dostałem paczkę a w sobote na parkingu już modziłem i wymodziłem sobie środeczek
teraz w autku zagościł u mnie CARBONIK
4 listwy na drzwi , popielniczka i obramówka dodatkowych zegarów. Z braku czasu została mi jeszcze tylko jedna listewka przed pasażerem. Chciałem to wszystko zrobić na niedzielny spocisz i po za jedną częścią udało mi się
efekt ??? niech wypowiedzą się Ci co widzieli
dla mnie to zupełnie inne auto teraz
aha fotki dodam jak tylko wrzuce na serwerek , na razie tylko te ze spocisza.