[80 B3 ] Czerwona Strzała by KrUsZyNa :) str5 PRZEBIEG
- KrUsZyNa
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dziękuje wszystkim za komentarze pozytywne jak i nie
może zacznę tak felga akurat mi się podoba, i zostanie. Na pewno nie będzie haka
, będą dymione kierunki. Glenio grill akurat mi też leży więc w tych dwóch sprawach sie nie zgadzamy ale każdy ma swoje gusta fakt gleba jak dla mnie za mała ale wszystko w swoim czasie, narazie zostało najważniejsze przerejestrowanie :-| i OC, a błotnik był uderzony i zaczep lampy nie trzyma ale tak jak mowie na wszystko przyjdzie czas <ok>
Dzięki wielkie za wszystkie opinie
może zacznę tak felga akurat mi się podoba, i zostanie. Na pewno nie będzie haka
, będą dymione kierunki. Glenio grill akurat mi też leży więc w tych dwóch sprawach sie nie zgadzamy ale każdy ma swoje gusta fakt gleba jak dla mnie za mała ale wszystko w swoim czasie, narazie zostało najważniejsze przerejestrowanie :-| i OC, a błotnik był uderzony i zaczep lampy nie trzyma ale tak jak mowie na wszystko przyjdzie czas <ok>
Dzięki wielkie za wszystkie opinie
ladnie wygladala, chociaz na podnosniku:) lakier-pierwsza klasa czerwien i swiatelka masz czerwone z tylu, ja teraz czekam na folie i bede robil na czerwono a przod dymione, zderzakow nie ma co malowac bo fajnie kontrastuja z reszta auta, tak samo jak u mnie bo mam biale auto, moze wrzuce w koncu fotki to zobaczysz ja, czesto po tomaszowie starszy jezdzi, jeszcze troche i ja bede bujal bo czekam na egzamin na prawko
obnizales ja cos?
pozdro!!
obnizales ja cos?
pozdro!!
- KrUsZyNa
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja lampki malowałem sprayem, obniżałem -40 przód i tył ale i tak za mało jak dla mnie musi być gleba bez gleby nie ma jazdy czekam trzeba sesyjke zrobićgmitek pisze:ladnie wygladala, chociaz na podnosniku:) lakier-pierwsza klasa czerwien i swiatelka masz czerwone z tylu, ja teraz czekam na folie i bede robil na czerwono a przod dymione, zderzakow nie ma co malowac bo fajnie kontrastuja z reszta auta, tak samo jak u mnie bo mam biale auto, moze wrzuce w koncu fotki to zobaczysz ja, czesto po tomaszowie starszy jezdzi, jeszcze troche i ja bede bujal bo czekam na egzamin na prawko
obnizales ja cos?
pozdro!!