nie chciało mi się z tym męczyć bo u mnie trzeba całe zwrotnice wyciągać bo są nie rozbieralne.... wereszczak mi robił zajęło mu to ok. godziny i 100zł wziął ale ja bym cały dzień się z tym męczył
A niewiesz może jak u mnie jest z przodem mam to samo co u ciebie :?: a może byśmy się zgadali i razem u mnie wymienili sprężyny jak już będzie cieplej :roll:
kojak666 pisze:A niewiesz może jak u mnie jest z przodem mam to samo co u ciebie :?: a może byśmy się zgadali i razem u mnie wymienili sprężyny jak już będzie cieplej :roll:
jak będziesz miał jak to przyjedz do mnie do pracy jutro jestem od 14 do 22 zobaczę jak masz u siebie bo jak jest odkręcany Macpherson to nie ma problemu z wymiana...
Siemka KLAKSON he he he fak się dobrze dogadamy 8-) to ja zagadam KrUsZyNe a Ty w tym czasie kośniesz mu autko oki :mrgreen: a potem się zmienimy :mrgreen:
PS: Tylko niech nikt nie mówi KrUsZyNiE o moim planie :mrgreen:
grabara 80, nie ładnie tak kolegę zagadać i autko podpierniczyć :mrgreen: . Co najwyżej możemy tego opla co się co chwilę palił jak kawałek przejechał <haha>