[B4 Avant ] Czerwona strzała sprzedana !!!!!!!!!!!!!!!!
kolego co do koni to niewiem bo nie sprawdzałem hehe ale co do momentu obrotowego silnika to podniusł się napewno poniewaz to naprawde czuć w autkuLenio21 pisze:no nie przesadzajmy z ta mocą, to tak jakbyś namalował pasek sportowy wzdłuż zrodka auta, od razu kilka koni wiecej :shock: ale chociaż sam dzwieĸ mi sie podoba i sobia chwale u Ciebie
[ Dodano: 2009-01-31, 16:11 ]
myślałem o 17" ale narazie szukam 16" z dużym rantem i musze sprzedać 15" :mrgreen:Swirek87 pisze:Niezly sound:D a i dopieszczasz Audiole widac:D tak trzymac;p jakies fele 17 w planach?;p
tylko tak się wydaje ponieważ na żywo to słychać jak zasysa powietrzeAUDI_A6 pisze:Przy gwałtownym gazowaniu słychać tak jakby się dławił... <rotfl2>
[ Dodano: 2009-01-31, 17:21 ]
Dzisiaj sprawdziłem spalanie autka na gazie i przyponad 4 tyś.obrotów na każdym biegu spalanie wyszło mi 12,5L /100km jazda spokojna do 130km/h spalanie 10,8l/100km więc myśle że to jest super wynik, fakt że moge go jeszcze troche skręcić ale po co :mrgreen:
Niezłe kombi. Szczegonie podoba mi sie blenda od 90, sam myslalem o czyms takim. Tylko nie wiem jak rozwiazac problem z otwieraniem. Życze powodzenia w dalszych pracach <ok>
Kolego też myślałem długo jak zrobić otwieranie, przeważnie wszyscy kupowli klamki od A6-C4 avant. Ale niedawno wszystko sobie zrezałem i założyłem silownik sprzedawany na allegro zamontowałem ,ale nadal był problem ponieważ są 2 zamki więc wziołem się za tezanie i zrobiłem blaszke w kształcie któjkąta którą zamontowałem w klapie bagażnika podczepiłem linki na rogach od zamków do tej blaszki następnie podłączyłem ten siłownik i problem był rozwiązany Ale został następny jak ją otwierać :?: zamontowałem (niewiem jak się to fachowo nazywa) taką listewke z mikro przyciskiem od audi A4 avant podłączyłem ją przez przekażnik do siłownika ,następny przewód poprowadziłem do środka autka zamontowałem włącznik od passata B5 który odpowiadał w nim za otwieranie klapki paliwa i klapa otwiera się doskonale od środka i od zewnącz :mrgreen:gielo pisze:Niezłe kombi. Szczegonie podoba mi sie blenda od 90, sam myslalem o czyms takim. Tylko nie wiem jak rozwiazac problem z otwieraniem. Życze powodzenia w dalszych pracach <ok>