[B4 Avant ] Czerwona strzała sprzedana !!!!!!!!!!!!!!!!
plany? oczywiście są ale najważniejsze że autko zostaje u mnie dzisiaj została naklejona naklejeczka przeciwsłoneczna na przednią szybę w kolorze nadwozia :mrgreen: a niedługo zostaje zmieniona cała zawiecha która będzie równierz w kolorze nadwozia(czysto,miło i przyjemnie)marcinelk13 pisze:bardzo ładnie "teraz" wygląda Avancik 8-)
jakieś plany ? :lol:
- grabara 80
- Forum Audi 80
jeżdzi mi się kolego dobrze ale opuścił bym ją chętnie jeszcze o jakiś 1cm niżej :mrgreen: narazie szukam czegoś bo gwint za drogiPiotr1510 pisze:widzę, ze mamy podobny zawias - ja Ci się jeździ na tych 16"? zakręty super, ale jak dziury , bo mnie już czasem aż żal ściska na auto jak przetoczy się po pobojowisku jakimś...
[ Dodano: 2009-04-21, 19:37 ]
jest napisane bo może się ktoś trafi żeby kupić ponieważ mam troche za mały silnik a za ciężką nogeGaro pisze:Czemu na szybie masz napisane SPRZEDAM?, chcesz sprzedać? Wyglancowana dość ładnie, a i kij baseball`owy też wiadomo po co jest, bardzo przydatny Ładne lampki Pozdrawiam <ok>
[ Dodano: 2009-04-21, 19:38 ]
firma niewiem nawet :mrgreen: ale fele sa od golfa w 2 rozstawach 4x100 i 4x108maniek75 pisze:willi,
No smakowe masz te kółeczka, ci tak powiem. Zupełnie nie to auto, i co to za fele?
- grabara 80
- Forum Audi 80