[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Auto nie jest już na sprzedaż w razie co. Dziś dzięki wizycie pewnego jegomościa z Wrocławia dowiedziałem, że mój samochód to jeżdżący śmietnik a w internecie jest wiele złych opinii na temat mojego auta. Tym samym chcąc oszczędzić światu problemów z moim wrakiem, zostawiam go sobie żeby go dobić - bo już chyba tylko na to zasługuje
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Stwierdził, że tak. Z jego relacji wynika, iż przerobił coupe ośkę na "prawie" S2 dokładając quattro i takie tam. Powiedział również, że jest kolekcjonerem itd. A środek mojego compi to totalna porażka i chlew - tapicerka w stanie agonalnym. Straszny ból dupy również wywował szyberdach - którego jegomość nie zauważył na zdjęciach i myślał, że go nie ma. Jak stwierdził - compi nie wychodziło z szyberdachami. Ogólnie mało budujące spotkanie to było. Gość przyjął taktykę "wytknij co się da, poprzeklinaj posmęć i daj cene z dupy" tak też zrobił, obraził się i pojechał do domu.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
On natomiast zasugerował, że powinienem mu zwrócić pieniądze za paliwo. Bo zataiłem wiele mankamentów samochodu. Cóż, każdy chciałby w promocji kupić furę w idealnym stanie - nie każdy może.
Toteż jak pisałem, nie chcę narażać nikogo na kolejne bolesne doświadczenia związane z wizytą u mnie. Więc compi zostaje. Zajadę do końca tego dziada.
@up
Troszkę się zdenerwowałem, ale tylko troszkę
Toteż jak pisałem, nie chcę narażać nikogo na kolejne bolesne doświadczenia związane z wizytą u mnie. Więc compi zostaje. Zajadę do końca tego dziada.
@up
Troszkę się zdenerwowałem, ale tylko troszkę
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: