[Audi B4 TDI] Diesel Power + AFN
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
dobre zaopatrzenie to podstawa no mam nadzieję że kiedyś staniemy obok na światłach na zlot wybieram się od jakiegoś czasu tylko zawsze ktoś mi w paradę wejdzie i albo opóźni albo całkiem zmieni plany 5 kwietnia przyjechałem koło 14, objechałem cały Lublin i wylądowałem na Zęborzycach a 8 marca tak się wkurzyłem będąc w Lublinie jak usłyszałem na CB o zlocie że szok :-x bo musiałem jechać na durny egzamin :evil:
MIODEK, przez Lubartów śmigam dwa razy w tygodniu i tylko widziałem się z Gero12
MIODEK, przez Lubartów śmigam dwa razy w tygodniu i tylko widziałem się z Gero12
dwa tygodnie temu widziałem jego furę i jak się zapatrzyłem na wlepkę to uszedłem ze 3 kroki i wielkie buuum :evil: zatrzymałem się na znaku "Zakaz zatrzymywania" ale wszystko skończyło się jedynie niewielkim guzem na głowie :-x
myślę że prędzej go złapie gdzieś na mieście jak zgadam się na PW bo jak jestem w Lublinie to nie wiem co mnie w domu czeka a jak jestem w domu to nie siedze przy kompie
myślę że prędzej go złapie gdzieś na mieście jak zgadam się na PW bo jak jestem w Lublinie to nie wiem co mnie w domu czeka a jak jestem w domu to nie siedze przy kompie
UKI_XX to kiedy sie ścigamy na Parczewie?tylko ja już teraz nie bede piszczał ,sory za w tedy ze nie pogadalismy za bardzo ale nerwa mi ruszyli niebiescy,zreszta dobrze wiesz jak było...odezwij sie jeszcze tam kiedys...zawiniemy wszystkich z Parczewa co są zarejestrowani na forum i sie łyknie z jednego browara ,nie konieczenie od Ciebie z bagażnika