[AUDI 80 B4] Do sprzedania
-
- Forum Audi 80
- cronix
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dodam aktualne zdjęcia Audiczki
Po myciu i woskowaniu
Nom myślałem właśnie o polerce felg, ale jakoś średnio mam czas, żeby się męczyć ręcznie Widziałem na forum taką samą felgę po polerce i prezentowała się bardzo ładnie , chyba PREZES3000 takie ma. Efekt fajny to fakt, szczególnie nocą
A co do treserków, to szczerze mówiąc jednym się to podoba, a innym nie. Mi właśnie jakoś orientacja mi się zmieniła (hehe) i jakoś bardziej mi się ostatnio podobaja ciemne AUDI z ori czerwonym komplecikiem
Po myciu i woskowaniu
Nom myślałem właśnie o polerce felg, ale jakoś średnio mam czas, żeby się męczyć ręcznie Widziałem na forum taką samą felgę po polerce i prezentowała się bardzo ładnie , chyba PREZES3000 takie ma. Efekt fajny to fakt, szczególnie nocą
A co do treserków, to szczerze mówiąc jednym się to podoba, a innym nie. Mi właśnie jakoś orientacja mi się zmieniła (hehe) i jakoś bardziej mi się ostatnio podobaja ciemne AUDI z ori czerwonym komplecikiem
- cronix
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale brakuje prawego kierunku :mrgreen: jak juz ma sie ich pozbyc, to z checia bym sie zamienil na komplecik z wewnetrznymi US :mrgreen:Bastek pisze:cronix, może chcesz te twoje treserki sprzedać??? Chętnie je przygarnę od Ciebie <ok>
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2008, 19:25 przez cronix, łącznie zmieniany 1 raz.
tyle razy widzialem prawy na allegro sam do sprzedania po 80 pln srednio ...cronix pisze:Nie wiem, czy zauważyłeś, ale brakuje prawego kierunku :mrgreen: jak juz ma sie ich pozbyc, to z checia bym sie zamienil na komplecik z wewnetrznymi US :mrgreen:Bastek pisze:cronix, może chcesz te twoje treserki sprzedać??? Chętnie je przygarnę od Ciebie <ok>
[ Dodano: 2008-04-21, 10:09 ]
Nowy gadżecik do AUDI:
[url=http://images33.fotosik.pl/225/b28da6b487f25a7bm.jpg]Obrazek[/URL]
W weekend może już będą zamontowane:-)
- cronix
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No a ja wlasnie slyszalem inaczej mialem przyjemnosc przez 2 tyg jezdzic A4 (b5) 2.6 150KM. Silnik fajniutki, autko fakt ma mniej miejsca niz B4. A spalanie, moze to bedzie nierealne jak powiem, ale 7,5 - 8,5 w trasie z klima predkosc od 100do 160 km/h... nie wiem kjak 2.8 wlasnie pala..spaykee pisze:co do silnikow - waga ta sama, spalanie prawie identyczne, tylko roznia się mocą <ok>