[AUDI 80 B4] Do sprzedania
- cronix
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[AUDI 80 B4] Do sprzedania
Witam klubowiczów
Czarna niunie mam juz w sumie roczek ponad, no ale dopiero teraz zamieszczam fotki
Silniczek RU 1.8 od B3 zagazowany... szkoda, ze taki, ae dobrze, ze wogole jest :mrgreen:
Planowanych jest kilka przerobek i poprawek, ale wszystko w swoim czasie
Lakierek bardzo ładny metalic w nocy czarny, a w dzień mieniaca sie w sloncu zielen przechodzaca w czern :lol:
Oczywiscie komentarze mile widziane
Czarna niunie mam juz w sumie roczek ponad, no ale dopiero teraz zamieszczam fotki
Silniczek RU 1.8 od B3 zagazowany... szkoda, ze taki, ae dobrze, ze wogole jest :mrgreen:
Planowanych jest kilka przerobek i poprawek, ale wszystko w swoim czasie
Lakierek bardzo ładny metalic w nocy czarny, a w dzień mieniaca sie w sloncu zielen przechodzaca w czern :lol:
Oczywiscie komentarze mile widziane
Ostatnio zmieniony 19 maja 2008, 21:22 przez cronix, łącznie zmieniany 6 razy.
- cronix
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To sa Tresery w 100% prawa lampa ma napis treser, a w lewej nie jest odwrocowy wsteczny, tylko lampa byla peknieta i ktos taki plastik o innym odcieniu wkleil i tak kiepsko to teraz wyglada.bloku pisze:Co do lamp to sprawdź dobrze czy to Tresery bo widac iż masz jakieś nie takowe - zwróć uwagę na wsteczny po lewej jest odwrócony...a Treser robił tak jak serie - symetryczne.
Nie wydaje Ci sieKamil 20 pisze:To lylne koło to tak głęboko siedzi w tym nadkolu czy mi się tylko tak wydaje?