Ponieważ jak pomaluje wszystko na czarno to nie będzie światło się odbijało i lipa bo nie będzie widać kierunkuMetal pisze:A czemu nie pomalujesz na czarno w środku ?? Do tego kup sobie pomarańczową żarówke do kierunku i po sprawie
[B3 1.8 RU] FINISHED - Proszę o zakmnięcie tematu
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ehh Grnich'u , nie każdego stać na ori soczewki a druga opcja to taka, że znaleźć ori soczewki w idealnym stanie to ciężko. A jak już się znajdzie to cena powala z nóg (minimum 1200zł). Więc ni każdy użytkownik 80 może sobie pozwolić na taki zakup. Zgadzam się z Tobą, że to nie ori ale robię jak mogę by to jakoś wyglądało. Cenię sobie rady innych użytkowników forum więc postanowiłem, że pomaluję moje lampy na czarno. Nie żałuję tej decyzji ponieważ jest super... Dzięki za swoją opinię. pozdrawiamgrinch pisze:... Szajs i tyle
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Krzysiek, ja pracuje po 12 godzin... Lampy są nadal rozkręcone na części pierwsze poniewaz jakbyś śledził mój temat to byś wiedział, że przerabiam również przesłonę. Już dziś w robocie kierownik mi dociął blaszki. Podejrzewam, że w Niedzielę bedą foty.kris0181 pisze:Ale zdjęć na aucie sie nie doczekamy...?