Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Green Goblin...mody...

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
Trooky
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Green Goblin...mody...

Post autor: Trooky » 29 kwie 2009, 21:21

Witam. Chciałbym wam przedstawić moje dziecko. Nigdy nie zawiodło.Szkoda ze kupiłem je tak pochpopnie bo okazało sie po stłuczce. Oczywiscie nikt mi tego nie powiedział a ze to moje pierwsze auto to niezbyt sie na tym znałem. Najważniejsze ze prosto jeździ i hamuje. Do tego jakie inne auto pojedzie nad morze i z powrotem (250km) za nie całe 40 zł.

Audiczka jest z 1992. Silniczek najleprzy dla studenta.
2.0 ABK 115KM + Gaz sekwencja
Ponad to dobre wyposarzenie:
Elektryczne szyby
Elektryczny szyberdach
Elektryczne lusterka
Podgrzewana tylna szyba + lusterka
Światła przednie przeciwmgielne
Regulacja ustawienia świateł
Centralny zamek
Autoalarm
Klimatyzacja
Podgrzewane fotele
Komputer
ABS
Ostatnio zmieniony 17 sie 2009, 22:05 przez Trooky, łącznie zmieniany 2 razy.

admish

Post autor: admish » 29 kwie 2009, 21:25

Zapodaj więcej fotek

Autko nie wygląda źle, nie wiem jak było bite ale ja bym jeździł :-> sam twierdzisz że jest ekonomiczne

Awatar użytkownika
Trooky
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Trooky » 29 kwie 2009, 21:32

Mam je od ponad roku i naprawde elegancko się jeździ. Problem w tym ze juz mi sie znudziło i jakieś małe sie wydaje. Byłem z nim w krakowie i jakoś nigdy nie sprawiało problemów. Bede się nią cieszył na tyle az ktoś sie nie zgłosi. Fotki zapodam jutro jak coś znajde na kompie.

admish

Post autor: admish » 29 kwie 2009, 21:35

Trooky pisze:Mam je od ponad roku i naprawde elegancko się jeździ. Problem w tym ze juz mi sie znudziło i jakieś małe sie wydaje. Byłem z nim w krakowie i jakoś nigdy nie sprawiało problemów. Bede się nią cieszył na tyle az ktoś sie nie zgłosi. Fotki zapodam jutro jak coś znajde na kompie.
na Twoim miejscu bym jeździł. Widzisz, nie narzekasz na nie i nie będziesz - bo to Audi :!: ;-)
kupisz inne autko i tez nie wiesz w jakim będzie stanie, a tym przejeździłeś trochę i wiesz co w nim jest...

Dziwne że po roku jeżdzenia autko Ci się znudziło - ja mam 4 rok i coraz bardziej mi się podoba <ok> na prawdę :mrgreen:

Awatar użytkownika
Trooky
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Trooky » 29 kwie 2009, 21:42

Może i racja, fakt faktem ze wiem co potrafi i jak się z nikm obchodzić. Mam ponad 2 metry i mam chęć na coś wiekszego, choć wiem że bedzie to bardizej kosztowne w utrzymaniu.

admish

Post autor: admish » 29 kwie 2009, 21:45

Trooky pisze:Może i racja, fakt faktem ze wiem co potrafi i jak się z nikm obchodzić. Mam ponad 2 metry i mam chęć na coś wiekszego, choć wiem że bedzie to bardizej kosztowne w utrzymaniu.
mimo wszystko zastanowiłbym się nad sprzedażą. Audi nie jest małe i nie chce mi się wierzyć że ciasno się w nim czujesz. Z twoim wzrostem ludzie jeżdzą i w małych autkach typu opel astra :lol:

Awatar użytkownika
Trooky
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Trooky » 29 kwie 2009, 21:52

No jakoś dają rade ale czy im wygodnie. Jak już wspominałem mam ją ponad rok i naprawde potrafiłem jechać 6 godzin bez przerwy i nie czułem zmęczenia. Jakby nie było to jest to przestreonne auto. Jedyną rzeczą jaką bym chciał aby było idealnie konfortowo w wnetrzu to podłokietnik ale jakos nie podobają mi się te uniwersalne a orginalnego nie potrafie odnaleść.

admish

Post autor: admish » 29 kwie 2009, 21:57

Trooky pisze:No jakoś dają rade ale czy im wygodnie. Jak już wspominałem mam ją ponad rok i naprawde potrafiłem jechać 6 godzin bez przerwy i nie czułem zmęczenia. Jakby nie było to jest to przestreonne auto. Jedyną rzeczą jaką bym chciał aby było idealnie konfortowo w wnetrzu to podłokietnik ale jakos nie podobają mi się te uniwersalne a orginalnego nie potrafie odnaleść.
co do wygody to powiem tak. Jezdzilem oplem omegą '98. Autko przestronne, wygodne - o wiele więcej miejsca niż w naszym Audi. Ale... drogi to się nie trzyma!! zwlaszcza na zakrętach i jest takie... za miękkie. Wlaściciel owej omegi wczesniej miał Audi 80 B4 i był zdziwiony że Audi lepiej się jeżdziło choć miało o wiele więcej latek... wnioski wyciąg sobie sam :->
zapraszam do oglądania mojej Audiczki i daj więcej zdjęć na przyszłość.
Pzdr kolego <piwo>

Awatar użytkownika
bob232
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: bob232 » 29 kwie 2009, 21:59

audi jest bardzo ladne a podlokietnika orginalnegow 80tce chyba nie bylo ale idzie dopasować od c4

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 29 kwie 2009, 23:12

Oj były, były ori podłokietniki ale koszt takiej imprezy to około 250 zeta :-/ Autko bardzo ładne i zadbane, ja bym także odradzał sprzedaż bo masz go już jakiś czas i wiesz w jakim jest stanie <ok>

Awatar użytkownika
Fubi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Fubi » 29 kwie 2009, 23:18

spoko audik fajny wypas i świeci się nieźle <ok>

Awatar użytkownika
joker9-89
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: joker9-89 » 29 kwie 2009, 23:24

bardzo ladniutka audiczka ;-) daj wiecej fotek kolego ;-)

Awatar użytkownika
julekF1
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: julekF1 » 29 kwie 2009, 23:42

Trooky pisze:choć wiem że bedzie to bardizej kosztowne w utrzymaniu.
jeśli chodzi o A6C4 to będzie duuuuuuuuuuużo bardziej kosztowne w utrzymaniu.
Weim co pisze bo taka miałem.

Awatar użytkownika
Zayebatsu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zayebatsu » 30 kwie 2009, 01:04

Elegancka ta twoja audiczka. Jak bym miał sianko to bym kupił :-P choć rozglądam sie za Quattro a co do zmiany to najważniejsze że chcesz zostać przy audi. Moja b3 tak samo jest moim pierwszym autkiem i była po wypadku jak kupiłem a puxniej ja sam miałem nią dzwona ale żadkoscią jest kupić tak dobre autko w takim wieku. Zapodaj więcej fotek. Pozdro

Awatar użytkownika
tomekk666
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomekk666 » 30 kwie 2009, 11:09

Bardzo ładna audiczka z dobrym wyposażeniem w fajnym kolorze <ok>

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl