Historia pewnego Zgredka :)
... No masz rację trzeba się gdzieś w tym roku wybrać odchamić bo siedzenie w mieście już męczy <osohozi>DRED pisze:doskonale wiem o tym , ale nie wiem czy w tym roku będę tam latał.
Tor jest zmasakrowany co było widać po moich oponach.
Nie wiem też czy do tego czasu będę mieć w 100% sprawne autko.
Zobaczymy bo Buba mówi , że poprawili tor a mój kumpel , że ogarniemy auto .
Co z tego wyjdzie ?? nie wiem , wiem , że najwyżej pojadę drugim B2 quattro - Złomkiem
... Może już innym autem .......... <osohozi>
... Ciekawi mnie sprawa podłużnic dają jeszcze radę, w jakim stanie są:?:
... Oj już tak się nie spinaj tylko tak zapytałem o te podłużnice z racji wieku auta Jednak Audi to AudiDRED pisze:lepszym niż w Twoim aucie 8-)
podłużnice są w bdb stanie.
co do auta to ja CI pisałem jak masz zrobić
... A co do auta zobaczymy co wyjdzie z tego więc nie ma się co spinać tylko czekać na rozwój sytuacji tak czy owak jeżeli Buba zorganizuje to wpadnę na 100 % nie ważne czy autem czy nie
PS: Rezerwuje przejażdzkę twoim quattro w końcu
A no to wybacz, zwracam honor po prostu widząc te fotele i dodatkowy wielki zegar który ukazałeś na zdjęciu mnie przeraziły Będę śledzić Cię dalej Obserwując co nowego modzisz Zapraszam Cię do mnie, co prawda do innej epoki Bo to już niestety a może i stety B4 Chociaż nie ukrywam że Twoja jeżeli chodzi o sylwetkę i te lampy z przodu bardziej mi się podoba :oops: a jeszcze bardziej podoba mi się przód kolegi K2 i jego "Mechanicznej Pomarańczy"DRED pisze:Ale to będzie niepozorny klasyk.
Nie robię z tego rajdówki.
Noooo... Panie Dred... czekałem kiedy zrobisz tu wreszcie swoj temacik
Autko jest zacne a po dopieszczeniu będzie niezła malinka :->
Spójrz no na moj załącznik.... xD Skąd Zgredek znalazł się w moim telefonie...? <mikolaj>
Lakierujesz autko tam gdzie ja swoje zawsze oddaje... raz zajezdzam patrze... klubowe i to Dreda auto :shock: od razu banan gigant na twarzy
Czekamy na dalsze Up'y w temacie 8-)
Autko jest zacne a po dopieszczeniu będzie niezła malinka :->
Spójrz no na moj załącznik.... xD Skąd Zgredek znalazł się w moim telefonie...? <mikolaj>
Lakierujesz autko tam gdzie ja swoje zawsze oddaje... raz zajezdzam patrze... klubowe i to Dreda auto :shock: od razu banan gigant na twarzy
Czekamy na dalsze Up'y w temacie 8-)