[ALL] Jakie mieliśmy samochody >>Zdjęcia<<
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Pierwsze autko odziedziczyłem po mamie jak sobie kupiła fiata seicento, był to niesamowity polonez caro 1.5 gle z 93r. Niestety zdechł (przekręciła się panewka) pod klatką gdy wracałem z urlopu (do domu dojechałem ). Później już za własne (prawie ) pieniądze AUDI 80 1.8 GTE na dłużej bo jest zaje....ste. Pozdrawiam.
-
- Forum Audi 80
he he jak pomysle to az milo mi sie robi
-pierwszy byl fiat 126 bambino (do dziiaj go mam ale juz raczej jako "eksponat" sluzy- alez ja tym autem kilometrow natargalem :mrgreen:
-pozniej kopilem moja obecna b3 i mam ja do dzis i najprawdopodobniej bede ja miec do smierci (tylko nie wiem ktore z nas pierwsze zejdzie )
-w miedzyczasie mialem tez b4 avant przy ktorej mialem ostac ale jednak ja sprzedalem.
-byla tez A4 limonkowego koloru,ale to raczej auto ojca bylo,no i mnie studentowi tak srednio pasowalo
-aut sie przewija u mnie w domu dosyc duzo,ale ja do mojej b3 sie przyzwyczailem i nie mam zamiaru jej zmieniac. no bo po co zmieniac cos co jest dobre :mrgreen:
[ Dodano: 2007-03-20, 08:16 ]
no i bym zapomnial!! jeszcze pontiac fiero,ktory od pewnego czasu powraca do zycia u mnie
-pierwszy byl fiat 126 bambino (do dziiaj go mam ale juz raczej jako "eksponat" sluzy- alez ja tym autem kilometrow natargalem :mrgreen:
-pozniej kopilem moja obecna b3 i mam ja do dzis i najprawdopodobniej bede ja miec do smierci (tylko nie wiem ktore z nas pierwsze zejdzie )
-w miedzyczasie mialem tez b4 avant przy ktorej mialem ostac ale jednak ja sprzedalem.
-byla tez A4 limonkowego koloru,ale to raczej auto ojca bylo,no i mnie studentowi tak srednio pasowalo
-aut sie przewija u mnie w domu dosyc duzo,ale ja do mojej b3 sie przyzwyczailem i nie mam zamiaru jej zmieniac. no bo po co zmieniac cos co jest dobre :mrgreen:
[ Dodano: 2007-03-20, 08:16 ]
no i bym zapomnial!! jeszcze pontiac fiero,ktory od pewnego czasu powraca do zycia u mnie
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mi się podoba jak ktoś trzyma się tej samej marki samochodów a najbardziej audicki, meśki i bm. :mrgreen: oczywiście jak ktoś ma inne też go szanuje...wczoraj jechałem sobie na drodze za syrenką ... jak się rozpędziła leciała równe 80km/h jachałem za nią z szacunku do starych wraków chyba 5km :mrgreen: