To ja się pod Was podłączam - mam na myśli tylko i wyłącznie wyjazd <ok>KORU pisze:Również gratuluje zakupu, dzięki temu przekonałes mnie ostatecznie do Audi Cabrio. :mrgreen: Monster za 2 lata polecimy całą ekipą do Kronach oraz do fabryki w Ingolstadt. Rezerwuj urlop. 8-)
https://audi80.pl/sprzedam-felgi-17- ... t92374.htmMonster_C4 pisze:[... Bolero też szukam od czerwca ładnych na dopełnienie, ale ciężko o coś co nie jest w stanie takim jak moje. Po prostu jak nadejdzie zima i ostatecznie postawię auto na kołkach to pójdą do renowacji.
Przykładowa oferta. Pewnie można coś urwać z ceny. :mrgreen:
[Audi Cabrio 2.6 V6] Jasne Recaro - Monster - * FILMIK *
nie wiele ale coś byśmy ponegocjowali z BoleroKORU pisze:Również gratuluje zakupu, dzięki temu przekonałes mnie ostatecznie do Audi Cabrio. :mrgreen: Monster za 2 lata polecimy całą ekipą do Kronach oraz do fabryki w Ingolstadt. Rezerwuj urlop. 8-)
https://audi80.pl/sprzedam-felgi-17- ... t92374.htmMonster_C4 pisze:[... Bolero też szukam od czerwca ładnych na dopełnienie, ale ciężko o coś co nie jest w stanie takim jak moje. Po prostu jak nadejdzie zima i ostatecznie postawię auto na kołkach to pójdą do renowacji.
Przykładowa oferta. Pewnie można coś urwać z ceny. :mrgreen:

Kolego bardzo ładny egzemplarz, Kolorek jak i wnętrze wszystko pod mój gust. Gratuluję. Na Twoim miejscu zainwestowałbym zbiegiem czasu w dolne listwy, nie są takie złe ale jak widzę, że choć trochę odstają albo mają jakieś pęcherzyki to mnie to bardzo zraża i bym wymieniał bo psują cały wizerunek auta:D
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
mam pytanie co do foteli, jak one sa montowane? maja jakies inne szyny, czy poruszanie elektryczne jest jakos oparte na zwyklych slizgach? poprostu co trzeba by zrobic zeby takie fotele zalozyc do auta ktore mialo seryjne recznie regulowane fotele? czytalme ze sie spotykacie z innymi cabrioleciarzami we Wrocku, to jakbyscie polukali jak miedzy soba macie i czym sie roznia to bylbym wdzieczny
pasuja w normalne szyny nie sa,to recaro krecone do podlogi,czyli P&pKolczat pisze:mam pytanie co do foteli, jak one sa montowane? maja jakies inne szyny, czy poruszanie elektryczne jest jakos oparte na zwyklych slizgach? poprostu co trzeba by zrobic zeby takie fotele zalozyc do auta ktore mialo seryjne recznie regulowane fotele? czytalme ze sie spotykacie z innymi cabrioleciarzami we Wrocku, to jakbyscie polukali jak miedzy soba macie i czym sie roznia to bylbym wdzieczny

- Monster_C4
- Forum Audi 80