Kombi na dopingu
A ja się od razu przekonałem :mrgreen: co prawda bardziej podoba mi się wskaźnik wkomponowany w taki plastik ale wkomponowałem w samą kratkę i jest dobrze Tylko nie wiem jeszcze gdzie podłączyć podświetlenie :-|
p-a-b-u, ile u Ciebie pokazuje Ciśnienia na pełnym bucie ? bo mam chyba identyczny Virus od kostrza
p-a-b-u, ile u Ciebie pokazuje Ciśnienia na pełnym bucie ? bo mam chyba identyczny Virus od kostrza
-
- Forum Audi 80
- Imię: Pawel
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 2.6 ABC
u mnie dojeżdża do 1.35 ale zawyża mi o 0,1 bo na wyłączonym wskazówka nie schodzi do zera tylko pokazuje właśnie 0,1. Nie wiem co jest grane.brabus124 pisze:A ja się od razu przekonałem :mrgreen: co prawda bardziej podoba mi się wskaźnik wkomponowany w taki plastik ale wkomponowałem w samą kratkę i jest dobrze Tylko nie wiem jeszcze gdzie podłączyć podświetlenie :-|
Podświetlenie ja wziąłem z radia (najbliżej )
Upolowane dziś na alledrogo. Zobaczymy czy są cos warte i jak auto siądzie.
-
- Forum Audi 80
Jedzie do mnie kiera z A3. mam nadzieję, że uda się to jakoś wpasować do 80-tki <lol>
Ostatnio zmieniony 14 lut 2012, 13:47 przez p-a-b-u, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Po dłuuugich i ciężkich rozmyślaniach postanowiłem spróbować sprzedać audi. Stoi bidula w garażu, a ja ledwo znajduje czas żeby ją rozruszać co jakiś czas. Jak ktoś chętny na sprawne i zadbane pewne auto to zapraszam.
Wtym wątku pisałem już coś o aucie.
Wtym wątku pisałem już coś o aucie.