[80 B4 1.9 TD] Lodówka - Zmieniona na inny model!
jak nudnosci moze lekki wstrzas muzgu. moj koleszka kiedys wymiotowal ostro po uderzeniu sie glowa w slupek. mial wstrzas
Oczy bolą od czytania. Ortografia do poprawy.
Oczy bolą od czytania. Ortografia do poprawy.
Ostatnio zmieniony 24 gru 2012, 00:14 przez PAKIN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Szkoda audika :-|
około 3800zł na rękę bo zajmowała się tym firma ''wyciągająca'' jak największe odszkodowanie i wzięli ileś tam % . Jeździł również do szpitala bo miał nudności ale tylko na obserwacji poleżał.
Mój brat miał podobnie, ale z golfem II w zeszłą zimę. Za auto dał wcześniej 2 tyś, a jak mu w bok wjechał gościu (słupek nieruszony, tylko drzwi i tylne nadkole) to w sumie dostał cośoyamabdg pisze:Kolego ja byłem w szpitalu w ten sam dzień i odczuwałem tylko lekki ból w klatce i szyi, z badań nic nie wyszło. PZU wypłaciło za odszkodowania zdrowotne z oc sprawcy po około tygodniu ponad 2000zł, za fure dostałem 3500 także sam oceń czy warto
około 3800zł na rękę bo zajmowała się tym firma ''wyciągająca'' jak największe odszkodowanie i wzięli ileś tam % . Jeździł również do szpitala bo miał nudności ale tylko na obserwacji poleżał.
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Nie należy zapierać się rękami o kierownicę podczas wypadku. Jedynie bezwładność + pas. Idź z tym do lekarza, pewnie masz zwykłe nadciągnięcia i wstrząsy narządów wewnętrznych spowodowanych zaparciem się o kierownicę, usztywnieniem barków a reszta ciała była luźna i poleciała do przodu.Odczuwam bole szyi i kregoslupa na wysokosci nerek.
No wiec tak, nowe info. Samochod po tej kolizji spraowdzilem odrazu do znajomego blacharza, bo kolizja miala miejsce niemal przy jego bramie :p On ja troche poogladal i wiem juz co jest dokladnie. Krzywe sa 2 podluznice. Zerany pasek, polamane wentylatory itp. rzeczy wiadomo. Byl rzeczoznawca, porobil foty i jest szkoda calkowita. Bylem u lekarza i siedze teraz w kolnierzu bo mam ponaciagane miesnie i nadwryzeony kregoslup. Ogolnie bede staral sie o odszkodowanie, tylko zupelnie nie wiem co mi jest potrzebne. Mam zdjecia RTG. Skierowania do chirurga mi zabrali w rejestracji. Mam tylko recepte na leki i paragony na zakupione leki i kolnierz. Lekarz kazal mi tydzien lezec, zero zabawy sylwestrowej itp. W srode na kontrol. To chyba za malo, musze miec jakies zwolnienie, aby ubiegac sie odszkodowanie? Dodatkowo zepsuty sylwester i swieta przez bol i lezenie w lozku. Pomozcie
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z