[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Ogłaszam wszem i obec, że dzisiejszego dnia przed 20:00 silnik po raz pierwszy odpalił w budzie b3 :mrgreen:
Nie mam żadnego filmiku, ponieważ z wrażenia zbierałem długo szczękę z podłogi. Silnik zaskoczył od strzała i pracował jakby nigdy nic :mrgreen: Pochodził sobie ponad minutkę i go zgasiłem ponieważ nie mam jeszcze oleju w układzie wspomagania więc nie chciałem by pompa na sucho pracowała. Ale TDI zagadał <oki>
Dwa zdjęcia:
Nie mam żadnego filmiku, ponieważ z wrażenia zbierałem długo szczękę z podłogi. Silnik zaskoczył od strzała i pracował jakby nigdy nic :mrgreen: Pochodził sobie ponad minutkę i go zgasiłem ponieważ nie mam jeszcze oleju w układzie wspomagania więc nie chciałem by pompa na sucho pracowała. Ale TDI zagadał <oki>
Dwa zdjęcia:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Dzisiaj sanki odnowiłem, kupiłem smar do przegubów, płyn do wspomagania, pasek alternatora oraz chciałem przednie zawieszenie włożyć ale nawałnica w Małopolskim mnie do domu przegnała Chociaż się już przejaśnia więc może samochód stanie już na własnych kołach A jutro hamulce, ABS i swap tylnich tarcz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: