Zdjecia:
Powiem wprost, ze taką ją kupiłem. Jedyne co w niej zmieniłem z wierzchu, to akurat te felgi... Miała stalowe.... Ja powiem szczerze, ze grill mi sie podobie, nie mam nic do niego... Cała czarna jest, a jak bym teraz wrypał ten świecący znaczek to poraaażka... - moje skromne zdanieOrganista18 pisze:Ładna B4. Ale co do grila, to zgodze sie z przedmówcami, tylko orginalny, te siatexy to![]()
Niunia siadła 50mm....FranoF1 pisze:...audiczka ładna...ale nie rozumie Cie dlaczego chcesz zmienić kolor podświetlenia :roll:
niebieskie podświetlenie kojarzy mi się Calibrami :-|
jeszcze bym zmienił ten grill na oryginalny![]()
ile siadła niunia?
pozdrawiam kierownika
Skoro z fabryki takie wychodziły, to nie porażka, ja tak mam i nie powiedziałbym, że porażka.Swierzak pisze:Powiem wprost, ze taką ją kupiłem. Jedyne co w niej zmieniłem z wierzchu, to akurat te felgi... Miała stalowe.... Ja powiem szczerze, ze grill mi sie podobie, nie mam nic do niego... Cała czarna jest, a jak bym teraz wrypał ten świecący znaczek to poraaażka... - moje skromne zdanieOrganista18 pisze:Ładna B4. Ale co do grila, to zgodze sie z przedmówcami, tylko orginalny, te siatexy to![]()