Moja perełka
Moja perełka
Witam chciałbym wam zaprezentowac mój pojazd, którym jest Audi 80 B4. Jest to audi ze 115konnym silnikiem ABK na wielopunktowym wtrysku paliwa Pojazd jest z 94r, ma przejechane 150tys km. Zawieszenie Blinstein, audio 2x150 + 2x50 + Radyjko Sony z CD. Felgi Autec 17' na nich opony 225x45x17.
Zdjecia:
Zdjecia:
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Powiem wprost, ze taką ją kupiłem. Jedyne co w niej zmieniłem z wierzchu, to akurat te felgi... Miała stalowe.... Ja powiem szczerze, ze grill mi sie podobie, nie mam nic do niego... Cała czarna jest, a jak bym teraz wrypał ten świecący znaczek to poraaażka... - moje skromne zdanieOrganista18 pisze:Ładna B4. Ale co do grila, to zgodze sie z przedmówcami, tylko orginalny, te siatexy to
Niunia siadła 50mm.... A kolor podświetlenia... niewiem, jakos przepadam za niebieskimi światełkami. Podoba mi się to...FranoF1 pisze:...audiczka ładna...ale nie rozumie Cie dlaczego chcesz zmienić kolor podświetlenia :roll:
niebieskie podświetlenie kojarzy mi się Calibrami :-|
jeszcze bym zmienił ten grill na oryginalny
ile siadła niunia?
pozdrawiam kierownika
Skoro z fabryki takie wychodziły, to nie porażka, ja tak mam i nie powiedziałbym, że porażka.Swierzak pisze:Powiem wprost, ze taką ją kupiłem. Jedyne co w niej zmieniłem z wierzchu, to akurat te felgi... Miała stalowe.... Ja powiem szczerze, ze grill mi sie podobie, nie mam nic do niego... Cała czarna jest, a jak bym teraz wrypał ten świecący znaczek to poraaażka... - moje skromne zdanieOrganista18 pisze:Ładna B4. Ale co do grila, to zgodze sie z przedmówcami, tylko orginalny, te siatexy to
JAk juz niechcesz znaczka to zamontuj oryginalny grill, a ramke i znaczek pomaluj czarnym matem, o wiele lepszy efekt od tego drutexu/siatexu co masz teraz
Tak jak pisałem wcześniej... podświetlenie zegarów zmieniłem na niebiesko - czerwone.... Foty:
Na zdjęciu wyzej nie podświetlona jest lewa strona (temp) dlatego tez, pół obrotomierza nie świeci..... Na dniach powinno to byc zrobione, poniewaz w sklepie gdzie zaopatrzałem się w diody, nie mieli już czerwonych... Mają być we wtorek... chyba pójde do konkurencji.....
Na zdjęciu wyzej nie podświetlona jest lewa strona (temp) dlatego tez, pół obrotomierza nie świeci..... Na dniach powinno to byc zrobione, poniewaz w sklepie gdzie zaopatrzałem się w diody, nie mieli już czerwonych... Mają być we wtorek... chyba pójde do konkurencji.....