Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 ABK+eLPiGi] moje nowe A.

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
zgredek27
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: zgredek27 » 08 mar 2009, 18:40

wujo1 pisze:
KLAKSON pisze:
wujo1 pisze:ach te LPG :-/
wujo, nie przeżywaj tak tym lpg. Jak się dużo jeździ to naprawdę da się odczuć sporą różnicę w portfelu...także wiesz. A jak jest dobrze gaz założony to nie ma z nim żadnych problemów
wiem jak trzeba to trzeba na LPG jeździć ale moim zdaniem jest to okaleczanie samochodu
(chodzi mi tylko o Audi)
Aha, to w innych markach gaz sprawuje się lepiej? Kurde ludzie zejdźcie na ziemię...jeździmy starymi 80tkami... jak każde inne auto, może nie można narzekać na jakość wykonania itp Bo zgadzam się, uważam je za jedno z najlepszych aut w swojej klasie (z danego okresu czas). Ale wywyższanie ich ponad wszystkie inne marki...o zgrozo, na tym forum każdy popada w samozachwyt dla siebie i swojego auta? Też nie przepadam za gazem...ale zdanie że chodzi Ci tylko o audi mnie po prostu zabiło...CZYMŻE jest ta MARKA iż nie można do niej gazu założyć?

A teraz co do auta, spoko, nie bede strzelał ACHÓW i OCHÓW jak większość żeby nabić posty, nie napiszę Ci też dbaj o nią...bo dobrze wiesz co trzeba robić z samochodem. Wielki plus za plany, że nie ma tam zwieśniaczeń i innych diód pod podwozie. Szkoda że nie masz klimy, no i fela mi nie leży osobiście, pomniejsza przez swój wzór, choć już jest mała.

silver
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: silver » 08 mar 2009, 18:55

Co do feli to nie sądze żeby była taka mała, jest to 16" i dla mnie jest to odpowiednie opono to bodajże 205/50 i dla mnie do komfortowej jazdy wystarczy i raczej nie zmienie jej narazie na nic innego bo mi odpowiada, a co do diód to nie pomyślałem ciekawa propozycja musze to rozważyć może jeszcze jakiś siateks:) oczywiście żartuje, plany są w 1 poście i bede sie ich trzymać żadnych diód i siateksu z zakresu wieś tuningu:)
A co do ożywionej dyskusji nt. gazu, mam go i bardzo dobrze na nim mi się jeździ choć musze przyznać że poszukiwałem TDI ale trafiła się tą oto od znajomego, zadbana i nie żałuje, przez około 4 dni zrobiłem nią już około 800 km za niecałe 200 zł bez żadnych problemów.

Awatar użytkownika
Kermit85
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kermit85 » 08 mar 2009, 21:08

Bardzo fajna Audiczka, fajne plany co do modów, a 16" kółko dobrze się prezentuje ;-)
Co do gazu, jak dobrze Ci się jeździ i nie masz problemów to oby tak było zawsze, tego Tobie i sobie życzę bo ja też na LPG śmigam i nie narzekam ;-)

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl