Aha, to w innych markach gaz sprawuje się lepiej? Kurde ludzie zejdźcie na ziemię...jeździmy starymi 80tkami... jak każde inne auto, może nie można narzekać na jakość wykonania itp Bo zgadzam się, uważam je za jedno z najlepszych aut w swojej klasie (z danego okresu czas). Ale wywyższanie ich ponad wszystkie inne marki...o zgrozo, na tym forum każdy popada w samozachwyt dla siebie i swojego auta? Też nie przepadam za gazem...ale zdanie że chodzi Ci tylko o audi mnie po prostu zabiło...CZYMŻE jest ta MARKA iż nie można do niej gazu założyć?wujo1 pisze:wiem jak trzeba to trzeba na LPG jeździć ale moim zdaniem jest to okaleczanie samochoduKLAKSON pisze:wujo, nie przeżywaj tak tym lpg. Jak się dużo jeździ to naprawdę da się odczuć sporą różnicę w portfelu...także wiesz. A jak jest dobrze gaz założony to nie ma z nim żadnych problemówwujo1 pisze:ach te LPG
(chodzi mi tylko o Audi)
A teraz co do auta, spoko, nie bede strzelał ACHÓW i OCHÓW jak większość żeby nabić posty, nie napiszę Ci też dbaj o nią...bo dobrze wiesz co trzeba robić z samochodem. Wielki plus za plany, że nie ma tam zwieśniaczeń i innych diód pod podwozie. Szkoda że nie masz klimy, no i fela mi nie leży osobiście, pomniejsza przez swój wzór, choć już jest mała.