Jako poprzedni właściciel mogę powiedzieć, że jest to naprawdę bardzo dobry samochód.
Nie sprzedawałbym go (co zrobiłem z wielkim żalem, co obecny właściciel może potwierdzić), gdyby nie to, że potrzebowałem diesla. To jest naprawdę niewytłuczona 80'tka. Jeszcze teraz, gdy widzę ile Wojtek włożył w nią serca...
Osobiście zrobiłem tym samochodem pod 4 tys km. W zimę jeździłem nią tylko w weekendy, zawsze paliła od kopa po 6 dniach stania. Jak nadeszła wiosna zakręty pokonywała jak na szynach, naprawdę samochód nie bity i nieprawdopodobnie wygodny dający frajdę z jazdy. Stuki? Skrzypienie? Nie w tym samochodzie.
Nie mam w tym nic, że zachwalam ten samochód, poprostu jest to moje pierwsze własne auto, które dość długo szukałem i trafiłem bardzo dobrze. Pomimo tego, że nie jestem właścicielem już dobre kilka miesięcy, serce by mi się krajało jakby ten samochód trafił w złe ręce...
Wojtku, można kupić tańsze b3 ale osobiście nie wiem, czy do stanu tej 80'tki można by było go doprowadzić.
[Audi 80 B3 JN] Najpiekniejsza -> sprzedała się :-/
No i Audi juz nie ma
Sprzedala sie w Niedziele. Kupilo ja sympatyczne, młode malzenstwo mieszkajace ok. 10-15 km ode mnie. Takze jest szansa, ze ją bede widywal A raczej trudno będzie przegapić ja na drodze. Po prostu przyciąga wzrok swoim zadbaniem, seryjnym wyglądem i IMO bardzo fajnymi felgami.
I w ten sposób zakonczyl się rozdzial B3ki. Ta była trzecia w moim życiu i chyba już nie bede mial nastepnej - nie mam po prostu mozliwosci na trzy auta pod domem. Zreszta, gdyby bylo inaczej to nie sprzedawalbym tej :roll:
Anyway, life goes on...
Wojtek
Sprzedala sie w Niedziele. Kupilo ja sympatyczne, młode malzenstwo mieszkajace ok. 10-15 km ode mnie. Takze jest szansa, ze ją bede widywal A raczej trudno będzie przegapić ja na drodze. Po prostu przyciąga wzrok swoim zadbaniem, seryjnym wyglądem i IMO bardzo fajnymi felgami.
I w ten sposób zakonczyl się rozdzial B3ki. Ta była trzecia w moim życiu i chyba już nie bede mial nastepnej - nie mam po prostu mozliwosci na trzy auta pod domem. Zreszta, gdyby bylo inaczej to nie sprzedawalbym tej :roll:
Anyway, life goes on...
Wojtek
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Zastanawiam się, czy zagrzeje ona u kogoś dłużej miejsce? Bo piękna to ona jest, klasyk pełną gębą z jasnymi, super utrzymanymi welurami, ramkowymi zagłówkami z metalowymi okówkami. Zdrowy JN i niesłychana przyjemność z jadny <ok>
Wchodząc do tego samochodu, nie chciało się wysiadać.
P.S.
Najpiękniejszy kolor w audi 80 w połączeniu z pomarańczowymi kierunkami.
Wchodząc do tego samochodu, nie chciało się wysiadać.
P.S.
Najpiękniejszy kolor w audi 80 w połączeniu z pomarańczowymi kierunkami.