Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi 80 B3 JN] Najpiekniejsza -> sprzedała się :-/

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 29 gru 2009, 21:59

Jako poprzedni właściciel mogę powiedzieć, że jest to naprawdę bardzo dobry samochód.
Nie sprzedawałbym go (co zrobiłem z wielkim żalem, co obecny właściciel może potwierdzić), gdyby nie to, że potrzebowałem diesla. To jest naprawdę niewytłuczona 80'tka. Jeszcze teraz, gdy widzę ile Wojtek włożył w nią serca...
Osobiście zrobiłem tym samochodem pod 4 tys km. W zimę jeździłem nią tylko w weekendy, zawsze paliła od kopa po 6 dniach stania. Jak nadeszła wiosna zakręty pokonywała jak na szynach, naprawdę samochód nie bity i nieprawdopodobnie wygodny dający frajdę z jazdy. Stuki? Skrzypienie? Nie w tym samochodzie.
Nie mam w tym nic, że zachwalam ten samochód, poprostu jest to moje pierwsze własne auto, które dość długo szukałem i trafiłem bardzo dobrze. Pomimo tego, że nie jestem właścicielem już dobre kilka miesięcy, serce by mi się krajało jakby ten samochód trafił w złe ręce...

Wojtku, można kupić tańsze b3 ale osobiście nie wiem, czy do stanu tej 80'tki można by było go doprowadzić.

Awatar użytkownika
Xeper
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Xeper » 20 sty 2010, 15:04

No i Audi juz nie ma :-/

Sprzedala sie w Niedziele. Kupilo ja sympatyczne, młode malzenstwo mieszkajace ok. 10-15 km ode mnie. Takze jest szansa, ze ją bede widywal :) A raczej trudno będzie przegapić ja na drodze. Po prostu przyciąga wzrok swoim zadbaniem, seryjnym wyglądem i IMO bardzo fajnymi felgami.

I w ten sposób zakonczyl się rozdzial B3ki. Ta była trzecia w moim życiu i chyba już nie bede mial nastepnej - nie mam po prostu mozliwosci na trzy auta pod domem. Zreszta, gdyby bylo inaczej to nie sprzedawalbym tej :roll:

Anyway, life goes on...

Wojtek

Awatar użytkownika
GerB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: GerB3 » 20 sty 2010, 16:56

Szkoda i to bardzo, nie wiem jaki masz jeszcze inne auta , ale ta audi spokojnie mogła nazywać się Samochodem a nie tak jak wiele innych młodszych jej odpowiedników.

Awatar użytkownika
Xeper
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Xeper » 04 lut 2010, 12:09

Ostatnie, zimowe reminescencje:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nastepnego dnia Audi parkowala juz w nowym miejscu. A mi zostaly mile wspomnienia. I zdjecia...

Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za mile komentarze! <ok> <piwo>

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 04 lut 2010, 13:10

Zastanawiam się, czy zagrzeje ona u kogoś dłużej miejsce? Bo piękna to ona jest, klasyk pełną gębą z jasnymi, super utrzymanymi welurami, ramkowymi zagłówkami z metalowymi okówkami. Zdrowy JN i niesłychana przyjemność z jadny <ok>
Wchodząc do tego samochodu, nie chciało się wysiadać.

P.S.
Najpiękniejszy kolor w audi 80 w połączeniu z pomarańczowymi kierunkami.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl