Potworek by Kubik
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
auto mialem okazje obejżeć pod pizzerią, wyposażenie mnie delikatnie mówiąc/pisząć zniszczyło i też bym chciał podobne niestety wtedy było dużo śniegu i nie było okazji zobaczyć dookoła ale auto jest w naprawdę dobrych rękach i pozozstało tylko czekać na zdjęcia w słoneczne dni
ps. mi katalizator przeszkadzał, to sprzedałem za 150pln
pozdrawiam.
ps. mi katalizator przeszkadzał, to sprzedałem za 150pln
pozdrawiam.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
kubik, takie pytanko odnośnie dekorów.
Czy ten dekor w deche pasuje do każdej standardowej dechy? czy może decha ma pod spodem jakieś wyżłobienie/zagłębienie na niego?
Bo też do drewna sie przymierzam (drewno ale bez jaśka pasażera) i nie wiem czy szukać samego całej dechy czy sam dekor by mi wystarczył.
Bo mam klimatronik czyli deche wtedy pod klimatronik muszę szukać (z otworem na czujnik nasłonecznienia) i weź traf deche od kliamtronika i z drewnem bez jaśka - masakra normalnie.
Jak by szło przełożyć sam dekor z dechy bez klimatronika to no problem. Łatwiej nawet znaleźć bez kliamtronika z drewnem niż i jedno i drugie.
Czy ten dekor w deche pasuje do każdej standardowej dechy? czy może decha ma pod spodem jakieś wyżłobienie/zagłębienie na niego?
Bo też do drewna sie przymierzam (drewno ale bez jaśka pasażera) i nie wiem czy szukać samego całej dechy czy sam dekor by mi wystarczył.
Bo mam klimatronik czyli deche wtedy pod klimatronik muszę szukać (z otworem na czujnik nasłonecznienia) i weź traf deche od kliamtronika i z drewnem bez jaśka - masakra normalnie.
Jak by szło przełożyć sam dekor z dechy bez klimatronika to no problem. Łatwiej nawet znaleźć bez kliamtronika z drewnem niż i jedno i drugie.