... Ty też możesz mieć :mrgreen:MIODEK pisze:Niki ma, ja mam
Odnośnie autka kubika: odpowiednie autko w odpowiednich rękach
Nic mnie nie straszy. Tylko nie widzę sensu w wykladaniu dodatkowych czterech pak na jaska (którego i tak nie będę miał do czego podpiac) i dodatkowo dokupowania pod to dechy, schowka pod jaskiem itp itd jak moge mieć drewno jak kubik w kwocie 120zł bo po tyle widziałem całe skorupy (dechy) z takim drewnem.Niki20 pisze:eSPe, a co Cię ten jasiek tak straszy :?: :mrgreen:
Te głośniki to chwilowy kryzys. Dostałem je razem z boczkami, ale magnesy mają bardzo duże i nie wchodzą całe, dlatego musiałem dać dystanse. Wygląda to jak pół ch.... z pod kołdry, ale to tymczasowo bo nowe głośniki już czekają.IC69 pisze: Kuba, te głośniki w przednich drzwiach już były, czy sam je dokładałeś?
Prawdę mówiąc nie mam pojęcia bo to łori jeszcze łap tam nie wkładałem. Lookne dzisiaj i dam Ci znać.eSPe pisze:kubik, takie pytanko odnośnie dekorów.
Czy ten dekor w deche pasuje do każdej standardowej dechy? czy może decha ma pod spodem jakieś wyżłobienie/zagłębienie na niego?
A u kubika jest deska sprzedliftowa i ma parapety.Niki20 pisze:musowo :!: Inaczej lipa będzie...
Społko. Dało by radę pstryknąć foto deski od strony połączenia z boczkami (z boku przy otwartych drzwiach)??kubik pisze:Lookne dzisiaj i dam Ci znać.
to jak możesz oderwij od dechy i zobacz czy decha jest zwykła z miejscem na znaczek.kubik pisze:jeszcze łap tam nie wkładałem.