[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
Nie, nie, nie Daj zdublowany migacz, fajnie by wyglądało. W B3 kierunki jako obrysówki nie były by chyba fajne. Tak czy siak kierunek obrałeś własciwy...keczy pisze: Kierunki mykaja tylko te w zderzakum zastanawiam sie co zrobic z tymi przy lampie :idea: Mysli mi taka chodzi po glowie zeby zrobic w nich postojowki
Fakt. Jak ją pierwszy raz zobaczyłem nie podejrzewałem że będzie miała taki potencjał (bez obrazy ale szary kolor i wersja "wschodnia" nie wróżyły fajerwerków), na szczęście myliłem się i widzę że świetlana przyszłośc przed nią :mrgreen:szuan pisze:ps. dobre B3 się tu składa, gratuluje gustu
Słonik pisze:Jak mnie gestapo przez tych wszystkich zacznie scigac za moje pomaranczowe obrysowki to zaczne po kolei gasic ludziom te zarowki mlotkiem, w kolejnosci w jakiej sie pojawialy, i o
Pomoge jak cos, bylo jedno oooo z takim przodem a teraz nawet beemy lataja na takich :evil:
szuan pisze:ps. dobre B3 się tu składa, gratuluje gustu
A senkiju staram sie <ok>
Słonik pisze:Też tak myśle, czujne oko wujka Słonia czuwa caly czas .
No tak, wujek dobra rada czuwa i rzuca pomyslami
Ja tez tak myslalem i dlatego chcialem ja sprzedac, na szczescie nie chciala zmienic wlasciciela i teraz dostanie troche serca... Ide woskowac :mrgreen: :mrgreen:kacper85 pisze:Fakt. Jak ją pierwszy raz zobaczyłem nie podejrzewałem że będzie miała taki potencjał (bez obrazy ale szary kolor i wersja "wschodnia" nie wróżyły fajerwerków), na szczęście myliłem się i widzę że świetlana przyszłośc przed nią
Edit;
Podnioslem w koncu wydech :mrgreen:
Trzeba bylo kupic kolanko odpowiadajace srednicy wydechu gdyz wydech opieral sie o podloge, poczatkowo wygladalo jak to na gorze zdjecia 2, przecialem je na pol, zespawalem razem i tak to wygladalo po operacji...
Odcialem koncowke wydechu i wspawalem moj patent ktory podniosl koncowke o jakies 65mm :-> Musialem tez zrobic nowe haki ktore trzymaja wydech, poszlo ekspresowo. Na koniec wszystko poszlo czarnym akrylem zeby nie rzucalo sie w oczy, oczywiscie wujek Slonik zmusil mnie do wypolerowania tego co widac :mrgreen:
Przed...
Po...
...yyy jakis czas temu wycialem katalizator bo juz byl padniety, teraz po zmianie ksztaltu rury przed koncowka wydechu dzwiek jest calkiem interesujacy, nie jest glosno, za to zdechle 113km fajnie mruczy na wolnych, a po przciagnieciu kicha niesamowicie <lol>
Pozdro
gornik, powiem Ci, ze na zywo wyglada to bardzo dobrze tym bardziej, ze bylo zrobione zeby nie straszylo. Miala byc dwururka ale teraz mam wiecej na glowie np zrobienie maski i klapy po poprzednim rzezniku :evil: Jak juz wszystko bedzie wzorowo tak jak byc powinno to bede myslal na szczegolami. pzdr