[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tobie się z tą folią udało, ja jak szykowałem swoje drzwi pod lakier to przy jej zdzieraniu musiałem się posłużyć specjalną tarczką do usuwania kleju itp dziadostwa :evil:
Jednak koszmarnie wygląda teraz Twoje auto, nie dość, że kolorowe zderzaki to i doły drzwi w kolorze, po prostu tragedia :roll:
Ja kupiłem nową folię na całe auto, mam zamiar okleić nią także doły zderzaków, wtedy będzie wyglądać jak fabryczna robota Jednolicie cały dół auta
Jednak koszmarnie wygląda teraz Twoje auto, nie dość, że kolorowe zderzaki to i doły drzwi w kolorze, po prostu tragedia :roll:
Ja kupiłem nową folię na całe auto, mam zamiar okleić nią także doły zderzaków, wtedy będzie wyglądać jak fabryczna robota Jednolicie cały dół auta
W średniowieczu za takie herezje to na stos ludzie szli :lol:pawelrybak15 pisze:Jednak koszmarnie wygląda teraz Twoje auto, nie dość, że kolorowe zderzaki to i doły drzwi w kolorze, po prostu tragedia :roll:
keczy, nie słuchaj, zajebista teraz jest, po prostu mega wygląda zwłaszcza od tyłu, szerokie koła robią robotę, ale 14ki aero też by fajnie wyglądały, tak retro
pawelrybak15, trzeba bylo uzyc opalarki Ustawiona na 350C podgrzewa klej i lakier. Troche jest zabawy ale lakier po takiej operacji jest w idealnym stanie(nie widzial swiatla dziennego ) i wystarczy zetrzec reszte kleju zmywaczem do silikonu
GerB3, nie slucham mi sie tam podoba :mrgreen: Ocenimy jak lusterka i progi pojda w kolor, jakos juz bedzie widac zmiany, dzieki <ok>
Na pewno wyglada to teraz lepiej niz z oklejonymi drzwiami, chcialem miec lakierowane zderzaki i w ta strone ide, najwazniejsze, ze kolory weszly i nie wyglada jak szary ulep :->pawelrybak15 pisze: Jednak koszmarnie wygląda teraz Twoje auto, nie dość, że kolorowe zderzaki to i doły drzwi w kolorze, po prostu tragedia
GerB3, nie slucham mi sie tam podoba :mrgreen: Ocenimy jak lusterka i progi pojda w kolor, jakos juz bedzie widac zmiany, dzieki <ok>