MIODEK, akurat zlapales najbardziej kolorowy bok w jadzce :mrgreen:
kacper85, jak na dwa promile we krwi to jestem w szoku, ze takie powychodzily, mowie o Miodku oczywiscie, w tym roku sie zabawilem z wami na calego
Kolczat, dzieki tym kierunkom jest inaczej i wlasnie o to chodzi, gdyby ich nie bylo to zespolaki ew soczki trza by bylo zakupic, a wtedy by juz zawialo nuda
GerB3, racja, przednie kola wystaja za bardzo, gdybym dostal identyczne Azevy 16/9 ale et max 20 to bylbym szczesliwy

7 cali to malutko i inaczej juz wygladaja, nie maja takiego rantu co jest podstawa w takich alu. Na poczatek zakupie opony 195/40 jak da rade gdzies kolo wakacji i moze -60 na przod ale od b3 bo te sprezyny od b4 v6 obnizyly o jakies 15-20mm, czyli teraz jest -40

Maske za to polakierowalem, przednie blotniki i listwe pod lampami, mysle, ze za jakies 2 tygodnie zaczynam dach i moze klape :->
kris0181, aparat mega, dzieki tym fociszom zaczela mi sie podobac moja bee3, jeszcze raz dzieki
_joker, masz pozdrowki od Malika i Karola

Karol nadal nie pamieta o co Cie pytal ale i tak bylo zajebiscie, niezla impra swoja droga :mrgreen: