[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
wrocilem, piwo mi sie wylalo na klawiature i nie bylo jak pisac :mrgreen:
wszystkim nie uda mi sie odp ale dzieki za dobre slowo...
Bronek27, oba kola sa cofniete o jakies 2cm i stalo sie tak po wymianie blotnikow na te z b4 :roll: wydaje mi sie, ze mozna to ogranac tylko trzeba zmienic sworznie na takie ktore wychodza prosto z wahacza, moje sa zaokraglone do tylu o wlasnie 2cm ew przeszczepic cale wahacze z b4. ogrania ktos temat czy podejada do bee3?
Maszu, mi tez bardziej podchodza azevy ale chcialem zobaczyc jak sie lata na 17stce zeby ew na wiosne pozbyc sie 16stek daaawno temu przeslalem Ci projekt emblematu masz jeszcze?
duo, nie bedzie zadnego szpojlera
ogolnie na razie nic sie nie dzieje z bee3, ogarniete tylko zawieszenie dzieki pomocy Slonika , zero pukania i cichutko jak w nowym espero :mrgreen: poprawilem mocowanie przedniego zderzaka i w koncu spasowalem go do konca. wpadly spryski lamp ale ze zderzaka b4 i nie wiem czy podejda pod coupe...
kilka fot przy okazji <ok>
wszystkim nie uda mi sie odp ale dzieki za dobre slowo...
Bronek27, oba kola sa cofniete o jakies 2cm i stalo sie tak po wymianie blotnikow na te z b4 :roll: wydaje mi sie, ze mozna to ogranac tylko trzeba zmienic sworznie na takie ktore wychodza prosto z wahacza, moje sa zaokraglone do tylu o wlasnie 2cm ew przeszczepic cale wahacze z b4. ogrania ktos temat czy podejada do bee3?
Maszu, mi tez bardziej podchodza azevy ale chcialem zobaczyc jak sie lata na 17stce zeby ew na wiosne pozbyc sie 16stek daaawno temu przeslalem Ci projekt emblematu masz jeszcze?
duo, nie bedzie zadnego szpojlera
ogolnie na razie nic sie nie dzieje z bee3, ogarniete tylko zawieszenie dzieki pomocy Slonika , zero pukania i cichutko jak w nowym espero :mrgreen: poprawilem mocowanie przedniego zderzaka i w koncu spasowalem go do konca. wpadly spryski lamp ale ze zderzaka b4 i nie wiem czy podejda pod coupe...
kilka fot przy okazji <ok>
...w d dostaje zawsze klapsa jak wchodze do garazu :mrgreen:GSF pisze:Podoba mi się w ...
nie czujesz, ze rymujesz? <rotfl> bede musial te spryski podmienic z kims na takie od coupe :roll:duo pisze:ja Cię kręce o cholera i już tak zostanie, bez spoilera ?
Niki20 pisze:Z tyłu koło spasowana na zero
dzieki, najlepsze jest to, ze nie trze o nic co widac na zdjeciu ale ori amorki to nie jest najlepsze rozwiazanie
Słonik, kurcze, nie jestem pewny na 100% ale wydaje mi sie, ze widzialem kiedys w dziale ogloszen wahacz z b4 z prosto wychodzacym sworzniem...
GerB3, klatka bedzie na wiosne ale piwa w drodze na jakis zlot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak na serio to nie bedzie takich akcji w staruszce, wnetrze na razie zostaje jak teraz w wersji bida, moze zakupie kiere trojramienna, sie zobaczy...
odleglosc napisze Ci jutro bo nie mam oooo pod reka ale wydaje mi sie, ze jest podobna do szerokisci przetloczenia na drzwiach
GerB3, klatka bedzie na wiosne ale piwa w drodze na jakis zlot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak na serio to nie bedzie takich akcji w staruszce, wnetrze na razie zostaje jak teraz w wersji bida, moze zakupie kiere trojramienna, sie zobaczy...
odleglosc napisze Ci jutro bo nie mam oooo pod reka ale wydaje mi sie, ze jest podobna do szerokisci przetloczenia na drzwiach
dajcyne, 9j azev a chetnie powaznie zastanowie sie nad nimi co Maszmobila :mrgreen: :mrgreen:keczy pisze:zeby ew na wiosne pozbyc sie 16stek
zbyt dawno, skasowalo sie to PW...keczy pisze:daaawno temu przeslalem Ci projekt emblematu masz jeszcze?
przerabialem temat... nie podejda bez rezania inaczej wyprofilowane sa.keczy pisze:wpadly spryski lamp ale ze zderzaka b4 i nie wiem czy podejda pod coupe...
p&p podejda spryski od S2 i zderzaka Coupe/Cabrio :mrgreen:
tu moze byc problem na tyle na ile rozni sie zawias przod w Coupe od innych...keczy pisze:przeszczepic cale wahacze z b4.
jak zmienialem u siebie wahacze, to ewidentnie bylo widac roznice pomiedzy b3 a b4...
poprzedni wlasciciel na sile upychal wahacze od b3. ewidentnie bylo widac rozginanie wahacza od strony mocowania do sanek. w sumie nawet po nr katalogowym wsadzone byly od b3. po zakupie wahaczy od b4 wszystko podeszlo nowe p&p. jak gdyby stąd wyjete bylo.
podobno przod zawias byl taki sam w b3 i b4... ile w tym prawdy? Sam nie wiem... okaze sie jak poliuretany bede zarzucal...
btw, nie wiem czemu uwalilo mi sie ze masz glowice 16v... gadalem ost nawet o tym z Adaśkiem... wspominal Ci cos? :mrgreen: :mrgreen:
azevy na bank pojda ale na wiosne jak dozbieram dolary zeby zakupic cos wiekszego, dam znac
poszlo pw jaki ma byc embl...
jak nie podejda bez rezania to zamienie spryski w zdezio b4 ze zbiornikiem na dwie pompki za spryski w zdezio coupe :mrgreen:
powiem Ci Maszu, ze moje wahacze tez na sile wpychalem w mocowania jakims tam lewarkiem... :roll: musze cos rozkminic z tymi cofnietymi kolami bo wyglada to conjamniej dziwnie... :evil:
poszlo pw jaki ma byc embl...
jak nie podejda bez rezania to zamienie spryski w zdezio b4 ze zbiornikiem na dwie pompki za spryski w zdezio coupe :mrgreen:
powiem Ci Maszu, ze moje wahacze tez na sile wpychalem w mocowania jakims tam lewarkiem... :roll: musze cos rozkminic z tymi cofnietymi kolami bo wyglada to conjamniej dziwnie... :evil: