[B4 1.9td aaz ]projekt mtdi :)
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
Nie do końca jednak rozmyśliłem się z sprzedażą autka . Za dużo pieniędzy w autko poszło aby teraz rezygnować i doszedłem do wniosku ze autem będę jeździł dotąd aż silnik nie powiem amen nie rozbije bądź nie ukradną( odpukać w niemalowane ). Zaczyn projekt mtdi gdzie nie interesuje mnie elektronika które w autach psuje się dość często lecz jak najbardziej prosty samochód w którym nie będzie się miało co psuć mtdi jest tego najlepszym rozwiązaniem według mnieVision pisze:i plany się rozjechałyslawek88yo pisze:SPRZEDAM
No toś mnie uhahał Sławek! <ok>slawek88yo pisze:Nie do końca jednak rozmyśliłem się z sprzedażą autka . Za dużo pieniędzy w autko poszło aby teraz rezygnować i doszedłem do wniosku ze autem będę jeździł dotąd aż silnik nie powiem amen nie rozbije bądź nie ukradną( odpukać w niemalowane ). Zaczyn projekt mtdi gdzie nie interesuje mnie elektronika które w autach psuje się dość często lecz jak najbardziej prosty samochód w którym nie będzie się miało co psuć mtdi jest tego najlepszym rozwiązaniem według mnieVision pisze:i plany się rozjechałyslawek88yo pisze:SPRZEDAM
I bardzo dobrze,że nie sprzedajesz! i niech Ci z tego powodu służy nawet o wiele,wiele dłużej niż mówiłeś
Oraz wielkie <bravo> za mtdi-jestem tego samego zdania
Szerokości i bezawaryjności!
Pozdro!
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
Pełnego tdi nie chce gdyż przeraza mnie ta myśl o tych wszystkich czujnikach. Za dużo elektroniki i będzie się miało co psuć etc.. w mtdi bedzie najodpowiedniejsze wszystko mechaniczne nic z wiązanego z elektronika jakoś za nią nie przepadam wole prostotę td niż tdi chociaż kultura pracy i łatwość modzenia przemawia za ale jednak mtdi i basta zdania nie zmienię
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
Z wielkim żalem pisze iż z dniem dzisiejszym odeszła ode mnie Moja 80 oby dobrze a nowemu właścicielowi
w w związku ze sprzedałem auto mam jeszcze parę gratów do niej na sprzedaż
P.S
Nie martwcie się to nie koniec mojej przygody z audi 80 teraz na celowniku jest 80 ale musi to być q ale w zajebistym stanie może być 2.6-2-8
w w związku ze sprzedałem auto mam jeszcze parę gratów do niej na sprzedaż
P.S
Nie martwcie się to nie koniec mojej przygody z audi 80 teraz na celowniku jest 80 ale musi to być q ale w zajebistym stanie może być 2.6-2-8