żona nie ma prawa jazdyjak sam zauważyłeś kupiłeś go żonie a nie sobie.
scenic żabojad gibaja
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
nie chciałem bo są awaryjne i mają pompowtryskibarto-team pisze:szczerze, sam szukałem scenica po 2000r, ale decyzja zapadła że inwestuje kasę w audi i jeżdżę dalej, od stycznia wrzuciłem ponad 4tys,zł ale porobiłem wszytko i mam nadzieje ze mi będzie służyć ale scenic fajne auto na pewno lepszy niż twój poprzednik :lol:
ma ma już parę latek i dobrze śmiga jak każda kobiet szukała sobie coś funkcjonalnego a że była w ciąży to paczyła jaki bagażnik czy wózek wejdzie i wo gule mało brakowało był by scenic rx4 ale to koło na klapie i otwieranie bagażnika między autami pod sklepami odpuściła jest ośka mówcie co chcecie auto miłe i jak dotąd bez awaryjne a spalanie :mrgreen:gibaj pisze:żona nie ma prawa jazdyjak sam zauważyłeś kupiłeś go żonie a nie sobie.
[ Dodano: 2013-03-09, 15:42 ]
ysiul pisze:jak sam zauważyłeś kupiłeś go żonie a nie sobie.BAX pisze:witam gibaj dobry zakup ja zonie rok temu kupiłem scenic
tak zgadzam się ale też bardzo często ganiam scenikiem co prawda to 101 km to mało w Chrzanowie nie mogłem dojść Bronka27 ale jestem bardzo zadowolony z autka <ok>
U mnie w robocie trzy osoby mają scenic-ki i sobie chwalą. Podobnie z alfami 156, kawały o nich krążą a u mnie w pracy są dwie poliftowe jtd i nic się z nimi nie dzieje, jedna w dwa lata zrobiła prawie 90 tys i oprócz jednej wymiany zawieszenia nic się z nią nie działo. Tak jak wyżej napisałeś- jak dbasz tak masz. Nowsze auta to bez różnicy czy to audi, alfa czy właśnie renault. Wszystkie podobnie się psują, bo tak są zaprojektowane. To co dzieje się z marką Audi od A4 B6 to jest paranoja. Kiedyś ich auta wytrzymywały wszystko a teraz? Już nawet 1.9 na pompowtryskach nie jest tak wytrzymały nie wspominając o 2.0 Tdi. Uwielbiam markę OOOO, ale nie wiem czy następne moje auto będzie ze stajni vag-a.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
disla nie szukałem lecz 1.6 16v z gazem lub myślą zagazowania. podobno bardzo udane silniki które dobrze współpracują z lpg. Chyba nigdy nie skusze się na diesla..gibaj pisze:nie chciałem bo są awaryjne i mają pompowtryskibarto-team pisze:szczerze, sam szukałem scenica po 2000r, ale decyzja zapadła że inwestuje kasę w audi i jeżdżę dalej, od stycznia wrzuciłem ponad 4tys,zł ale porobiłem wszytko i mam nadzieje ze mi będzie służyć ale scenic fajne auto na pewno lepszy niż twój poprzednik :lol: