żona nie ma prawa jazdyjak sam zauważyłeś kupiłeś go żonie a nie sobie.

nie chciałem bo są awaryjne i mają pompowtryskibarto-team pisze:szczerze, sam szukałem scenica po 2000r, ale decyzja zapadła że inwestuje kasę w audi i jeżdżę dalej, od stycznia wrzuciłem ponad 4tys,zł ale porobiłem wszytko i mam nadzieje ze mi będzie służyćale scenic fajne auto
na pewno lepszy niż twój poprzednik :lol:
ma ma już parę latek i dobrze śmiga jak każda kobiet szukała sobie coś funkcjonalnego a że była w ciąży to paczyła jaki bagażnik czy wózek wejdzie i wo gule mało brakowało był by scenic rx4 ale to koło na klapie i otwieranie bagażnika między autami pod sklepamigibaj pisze:żona nie ma prawa jazdyjak sam zauważyłeś kupiłeś go żonie a nie sobie.
ysiul pisze:jak sam zauważyłeś kupiłeś go żonie a nie sobie.BAX pisze:witam gibaj dobry zakup ja zonie rok temu kupiłem scenic
tak zgadzam się ale też bardzo często ganiam scenikiem co prawda to 101 km to mało w Chrzanowie nie mogłem dojść Bronka27 ale jestem bardzo zadowolony z autka <ok>
disla nie szukałem lecz 1.6 16v z gazem lub myślą zagazowania. podobno bardzo udane silniki które dobrze współpracują z lpg. Chyba nigdy nie skusze się na diesla..gibaj pisze:nie chciałem bo są awaryjne i mają pompowtryskibarto-team pisze:szczerze, sam szukałem scenica po 2000r, ale decyzja zapadła że inwestuje kasę w audi i jeżdżę dalej, od stycznia wrzuciłem ponad 4tys,zł ale porobiłem wszytko i mam nadzieje ze mi będzie służyćale scenic fajne auto
na pewno lepszy niż twój poprzednik :lol: