[Audi 80 B4 Avant 1,6] Składamy powietrze.
Miałem plan jutro.....ale jak zwykle pogoda się zje#$%a....ale nie odpuszczę.......jutro wieczorem będą fotki z rezania i efektu prac Kolega Przemas80 mnie odwiedzi więc będzie raźniej
[ Dodano: 2013-03-10, 02:42 ]
Tak jak obiecałem podsyłam foto z efektu dzisiejszego marznięcia:
Poczyniona została nowa wiązka do halogenów oraz regulacji świateł....wszystko połączone tak jak w fabryce......bez zwarć i palenia bezpieczników
Jutro zapodam foto za dnia. Ogromne dzięki dla Przemasa80 za dostarczenie potrzebnych elementów
Następnym razem działamy przy Twoim aucie
[ Dodano: 2013-03-10, 02:42 ]
Tak jak obiecałem podsyłam foto z efektu dzisiejszego marznięcia:
Poczyniona została nowa wiązka do halogenów oraz regulacji świateł....wszystko połączone tak jak w fabryce......bez zwarć i palenia bezpieczników
Jutro zapodam foto za dnia. Ogromne dzięki dla Przemasa80 za dostarczenie potrzebnych elementów
Następnym razem działamy przy Twoim aucie
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Też jestem zdziwiony ale i miło zaskoczony
Po zamontowaniu instalacji świateł okazało się że nie działa podświetlenie przycisku regulacji. Jako że u brata fabrycznie podświetlenie było dosyć słabe to pokusiłem się o zastosowanie mocniejszej żarówki. Przycisk po zdjęciu obudowy wygląda tak:
Dalej delikatnie demontujemy czerwony plastik podświetlenia skrywający w sobie żaróweczkę:
Wylutowujemy spaloną żarówkę i lutujemy nową. Niestety jej średnica jest większa niż fabrycznej i dlatego musimy rozwiercić otwór na większy. Na zdjęciu powyżej zaznaczony czarną ramką. Wiertło 6mm pasuje idealnie. Zastosowałem W2W i teraz świeci naprawdę jasno:
Dalej całość składamy i cieszymy się oto takim efektem:
Po zamontowaniu instalacji świateł okazało się że nie działa podświetlenie przycisku regulacji. Jako że u brata fabrycznie podświetlenie było dosyć słabe to pokusiłem się o zastosowanie mocniejszej żarówki. Przycisk po zdjęciu obudowy wygląda tak:
Dalej delikatnie demontujemy czerwony plastik podświetlenia skrywający w sobie żaróweczkę:
Wylutowujemy spaloną żarówkę i lutujemy nową. Niestety jej średnica jest większa niż fabrycznej i dlatego musimy rozwiercić otwór na większy. Na zdjęciu powyżej zaznaczony czarną ramką. Wiertło 6mm pasuje idealnie. Zastosowałem W2W i teraz świeci naprawdę jasno:
Dalej całość składamy i cieszymy się oto takim efektem: