[Audi 80 b4 2.0 ABT]Ślepak :D Kiera sport\ -60\4 osiemnastki
Jutro Padalec trafia na hamownie a jako że pompa paliwowa ostatnio odmówiła posłuszeństwa to pomiar będzie na hamowni tylko na LPG :mrgreen: sam jestem ciekaw co tam pokaże bo na "niemieckim autobanie" 190 km\h osiągałem z wiatrem ha.
A jak mnie wynik z hamowni zadowoli czyli nie będzie mniej niż 80 koniów a jak na 240 tyś km z czego pewnie ok 80 tyś na lpg to w niedziele polerka całego auta:P :mrgreen:
Wykres z hamowni może dam do analizy
Poza tym dziś trafiły nowe przewody bosha pod maske i od razu ładniej pracuje bo wczoraj jeden przewod powiedzial papa:P poza tym dzieki UFOTM za uratowanie wczoraj 3 cylindrowego ABT:p swoimi przewodami z V6 8-)
A jak mnie wynik z hamowni zadowoli czyli nie będzie mniej niż 80 koniów a jak na 240 tyś km z czego pewnie ok 80 tyś na lpg to w niedziele polerka całego auta:P :mrgreen:
Wykres z hamowni może dam do analizy
Poza tym dziś trafiły nowe przewody bosha pod maske i od razu ładniej pracuje bo wczoraj jeden przewod powiedzial papa:P poza tym dzieki UFOTM za uratowanie wczoraj 3 cylindrowego ABT:p swoimi przewodami z V6 8-)
na skręconej śrubie od gazu i bez dolotu jak mam teraz 66 koni i jak pamiętam 130 nm. Wykres wkleję potem może kiedyś jak znudzą mi się 18 i wrócę do 15\16 to pomyślę nad jakimś innym silnikiem teraz i taj 60 km\h po mieście nie przekraczam więc się jakoś nie przejąłem :p z resztą tak jak pisałem dolot + odkrecenie gazu i na pewno było by lepiej :mrgreen: a tak jak pisałem polerki nie będzie na razie <foch>
tylko zobacz pewnie połowa i tak by nie przyznała się do tego bo jest jeden taki ciekawy temat kto ile jechał swoim autem i co tam objechał to by się wydało wszystko :mrgreen: Mi to tam lata.
Tighe, a było lepiej po wycięciu kata czy tylko akustycznie?:D myślę żeby wywalić u mnie i kata i przed ostatni tłumik bo to najniższe punkty wydechu :mrgreen:
Tighe, a było lepiej po wycięciu kata czy tylko akustycznie?:D myślę żeby wywalić u mnie i kata i przed ostatni tłumik bo to najniższe punkty wydechu :mrgreen: