chcesz się założyć heheheh ... seba widze ze szykuje sie bandito :mrgreen:Słonik pisze:Jak dla mnie to lepszego grilla do bialego lakieru chyba nikt juz nie wymysli 8-)
Sprzedane
Nadeszła wreszcie wolna sobota. W prawdzie w planach miałem co innego, ale że paczuszka jeszcze do mnie nie dotarła - ukłon w stronę Poczty Polskiej - musiałem się czymś zająć. Stwierdziłem, że mam już dosyć patrzenia na zardzewiałe bębny, które niemiłosiernie prześwitywały zza moich pięknych felg i zabrałem się za malowanie.
Długo przed tym zastanawiałem się na jaki kolor je pomalować. Po głowie chodził mi kolor czerwony i pewnie bym na taki pomalował, gdybym miał zaciski zamiast bębnów. Wybór padł na kolor czarny.
Tak oto wygląda moje dzieło w pełnej okazałości :mrgreen:
PS. Obiecuję, że czarnego będzie więcej <ok>
Długo przed tym zastanawiałem się na jaki kolor je pomalować. Po głowie chodził mi kolor czerwony i pewnie bym na taki pomalował, gdybym miał zaciski zamiast bębnów. Wybór padł na kolor czarny.
Tak oto wygląda moje dzieło w pełnej okazałości :mrgreen:
PS. Obiecuję, że czarnego będzie więcej <ok>
-
- Forum Audi 80
mało na ktorym wozie biały tak pasuje jak na audinie....
lekko przyciemnic szyby i bedzie pełen wypas.... mody fajne.... aluski nie moj gust ale całkiem całkiem :] dodatkowo zegary
hehe mozesz dac opis jak to zrobic ? gdzie co umocowac. jak wczepic. gdzie podpiac
Naprawde ładny wozik :] i jeden z normalniejszych co nie ma czerwonych zacisków i bębnów :] które "dodają mu 100 kucy wiecej " . identycznie zrobilem u siebie na czarno.... ale pierwszy dalem podkład minio podobny - preparat do malowania kominków i iinych metalowych elementów. Wiąże sie z rdzą i daje dobre zabezpieczenie . Drogi taki szpraj po ok 43 zł za 0.6 l w Castoramie ..
Pozdro
lekko przyciemnic szyby i bedzie pełen wypas.... mody fajne.... aluski nie moj gust ale całkiem całkiem :] dodatkowo zegary
hehe mozesz dac opis jak to zrobic ? gdzie co umocowac. jak wczepic. gdzie podpiac
Naprawde ładny wozik :] i jeden z normalniejszych co nie ma czerwonych zacisków i bębnów :] które "dodają mu 100 kucy wiecej " . identycznie zrobilem u siebie na czarno.... ale pierwszy dalem podkład minio podobny - preparat do malowania kominków i iinych metalowych elementów. Wiąże sie z rdzą i daje dobre zabezpieczenie . Drogi taki szpraj po ok 43 zł za 0.6 l w Castoramie ..
Pozdro