Nadeszła wreszcie wolna sobota. W prawdzie w planach miałem co innego, ale że paczuszka jeszcze do mnie nie dotarła - ukłon w stronę Poczty Polskiej - musiałem się czymś zająć. Stwierdziłem, że mam już dosyć patrzenia na zardzewiałe bębny, które niemiłosiernie prześwitywały zza moich pięknych felg i zabrałem się za malowanie.
Długo przed tym zastanawiałem się na jaki kolor je pomalować. Po głowie chodził mi kolor czerwony i pewnie bym na taki pomalował, gdybym miał zaciski zamiast bębnów. Wybór padł na kolor czarny.
Tak oto wygląda moje dzieło w pełnej okazałości :mrgreen:
marcinelk13, te bębny zakładałem w grudniu i jak zwykle to bywa nie chciało mi się wtedy z nimi bawić i malować. Teraz trzeba było to odpokutować :mrgreen:
mało na ktorym wozie biały tak pasuje jak na audinie....
lekko przyciemnic szyby i bedzie pełen wypas.... mody fajne.... aluski nie moj gust ale całkiem całkiem :] dodatkowo zegary
hehe mozesz dac opis jak to zrobic ? gdzie co umocowac. jak wczepic. gdzie podpiac
Naprawde ładny wozik :] i jeden z normalniejszych co nie ma czerwonych zacisków i bębnów :] które "dodają mu 100 kucy wiecej " . identycznie zrobilem u siebie na czarno.... ale pierwszy dalem podkład minio podobny - preparat do malowania kominków i iinych metalowych elementów. Wiąże sie z rdzą i daje dobre zabezpieczenie . Drogi taki szpraj po ok 43 zł za 0.6 l w Castoramie ..
sovi3t, nie ma sprawy. Mogę Cię nawet poprowadzić za rączkę. Jak będziesz podłączał, to powiem ci co i jak krok po kroku. Jeśli będzie potrzebna Ci pomoc, to daj znać na PW
kyjo, ramki niedługo zmieniam na klubowe
Blendę zdjąłem dlatego, że była krzywa. Zobaczyłem to dopiero na drugi dzień po założeniu. Okazało się, że z lewej strony leżała na szybie, a z prawej odstawała. No cóż ponad 200 zł poszło się paść