Sprzedane
dobra akcja była z tymi treserami ... wszystkie auta były na treserach .. podobało mi się stwierdzenie że czerwone to rarytas byłby :mrgreen: ps. na zielonych dramat .. u ojca na czarnym fajne są, ale na srebrnym górnika też wypas :mrgreen:
tak patrze patrze i jakby nie niebieski pasek na rejestracji to bym pomyślał, że fota jest czarno biała :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak patrze patrze i jakby nie niebieski pasek na rejestracji to bym pomyślał, że fota jest czarno biała :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 01 cze 2010, 11:58 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki. Mój cel co do skompletowania dymionego oświetlenia został przy Twojej pomocy zrealizowanyDYZIO pisze:Super to wygląda na białym aucie
Fotele i kanapę też będę obijał tą alcantarą i skórą, żeby do kompletu byłogrze pisze:Fajne masz te boczki teraz. W dodatku kolor obicia pasuje do tapicerki foteli.
Mówię Ci, pod remizą każda moja 8-)AUDI_A6 pisze: Szał na wsi :mrgreen:
Powiem, Ci że zawsze możesz swoje przyciemnić szpajem - będą wyglądać jak ori - mówię Ci <mikolaj>Niki20 pisze:Kiepskie jednak te tresery jak ciul. <ok> Do czerwonego dużo lepiej by pasowały. :mrgreen:
To nie lepiej było zainwestować w jakiś inny kolor? myślałem, że zależy CI na tym, żeby się nie odróżniało od foteli.Bastek pisze:grze napisał/a:
Fajne masz te boczki teraz. W dodatku kolor obicia pasuje do tapicerki foteli.
Fotele i kanapę też będę obijał tą alcantarą i skórą, żeby do kompletu było
-
- Forum Audi 80