Sprzedane
Oj dobra już dobra Do przyszłego sezonu pewnie będę już mieszkał w Rzeszowie, tak że sytuacja odnośnie planów na mody może się trochę zmienić za sprawą dłuuuuugo terminowego kredytu więc nic nie obiecuję <mikolaj>Niki20 pisze:Kurde, ja za swoje 45 dałem 420PLN Continental Sport Contact, przód około 5mm, tył z 3mm, extra się jeździ na tym więc nie mękol :mrgreen:
Gdzie kupowałeś te oponki jeżeli można wiedzieć?
Nawet mi nie przypominaj... Swego czasu miałem taką zajawkę na ten zderzak, że byłem w stanie zdemontować go z Metalowego auta pod blokiem :mrgreen:ATLAS pisze:Całkiem fajny biały sedan, ale przydałby mu się tylny zderzak competition tak jak bliźniakowi ze zdjęć
Szukałem na allegro ale nie ma tam tego zbyt wiele, a jak są to ceny zabijają. 1400 PLNów za niego nie dam 8-) bo po prostu mnie na tą chwilę nie stać na taki wydatek.
Najprawdopodobniej zrezam zwykły zderzak. Zaspawam tylną listwę i zrobię go na gładko, a następnie zaspawam też rowek w przednim zderzaku, żeby do kompletu pasował... Zawsze to będzie coś innego
GSF tak, alcantara jest podklejona gąbką ale nie wiem jakiej grubości.
tez mi nowość .. mam tak prawie od roku tak w avancieBastek pisze:Najprawdopodobniej zrezam zwykły zderzak. Zaspawam tylną listwę i zrobię go na gładko, a następnie zaspawam też rowek w przednim zderzaku, żeby do kompletu pasował... Zawsze to będzie coś innegoATLAS pisze:Całkiem fajny biały sedan, ale przydałby mu się tylny zderzak competition tak jak bliźniakowi ze zdjęć