Sprzedane
Szczerze to przeszło mi to przez myśl :mrgreen:duo pisze:proszę bardzo, co Ty myślisz, że ja leżę i odpoczywam - nawet nie mam kiedy zdjęc wrzucać :!:
Może masz rację... ale opcja przedstawiona przez duo też ciekawie wygląda i wychodzi taniej niż rezanie dwóch zderzaków w jedengornik pisze:Bastek, ja bym tak nie kombinował tylko skleił 2x coupe/cabrio przed lift.
Nie ma obawy... hak na pewno wyleci przy najbliższym rezaniu zderzakanoorbi pisze:Bastek wywal ten hak, bo sam przyjadę i Ci go ukradnę
Poza tym cycuś jest.
na jasnym aucie srednio tez wg mnie bo zderzak nie zmienia rozmiarów robi sie jedynie goły. i wcale tak całkiem tanio to też nie wyjdzie chyba ze sam pospawasz wyszpachlujesz i polakierujesz ...Tighe pisze:Bastek, ja bym nie kombinował tylko jak robisz to rób od razu tak jak ma być, sorry ale taki na gładko to średnio mi się widzi
No spawanie zderzaka mam obiecane u kumpla za przysłowiową flaszkę... W lakiernika i w jednym i w drugim przypadku bawił się nie będę więc 200 zł na zmianę koloru i tek trzeba dołożyćduo pisze:wcale tak całkiem tanio to też nie wyjdzie chyba ze sam pospawasz wyszpachlujesz i polakierujesz ...
Dzięki za dobre słowo... Mi też przód się podoba... na ten tył to ja patrzeć nie mogęBartek90 pisze:Przód podoba mi się najbardziej pozdrowienia!