[Audi B4 1Z] srebrna seria - drobne zmiany str.1
Wczoraj moja przygoda z audi B4 dobiegła końca
Z racji tego, że w B4 włozyłem sporo waluty i serca doszedłem do wniosku, że szkoda pchać tego w świat; tym bardziej, że auto jest po przekładce osprzętu na pierburga i ma wsadzonego 16 bitowego kompa
Także samochód zostaje w domu i będzie nadal pod moją opieką
Od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem nowego dupowozu w jedynym słusznym kolorze
Czy dobrze zrobiłem czas pokaże :roll: Auto wymaga sporego ogarnięcia po poprzednim właścicielu, ale z czasem wszystko się ogarnie
<aparat>
Z racji tego, że w B4 włozyłem sporo waluty i serca doszedłem do wniosku, że szkoda pchać tego w świat; tym bardziej, że auto jest po przekładce osprzętu na pierburga i ma wsadzonego 16 bitowego kompa
Także samochód zostaje w domu i będzie nadal pod moją opieką
Od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem nowego dupowozu w jedynym słusznym kolorze
Czy dobrze zrobiłem czas pokaże :roll: Auto wymaga sporego ogarnięcia po poprzednim właścicielu, ale z czasem wszystko się ogarnie
<aparat>
miałem mieszane uczucia; bo w moejj B4 jest troche rzeczy do ogarnięcia; zresztą widziałeś ją ostatnio to sam wiesz co jest do zrobieniaWertyn pisze:dobrze, że b4 została w domu
Od dawna marzyła mi się taka konfiguracja w autku Trzeba porobić kilka rzeczy i będzie zadowalała nowego właściciela, bo narazie nie jest aż tak sympatycznie :roll:DEDHI pisze:A6 C4 AEL świetny wybór a świetnie się złożyło ze 80-ka został w rodzinie. Tych aut jest coraz mniej w świetnym zadbanym stanie
Dzięki za miłe słowo. Mam cichą nadzieję, że nie będę za dużo narzekał. Obym tylko poogarniał sprawy bieżące i cieszył się spokojną eksploatacją Komfort podróżowania jest nie do porównia. Ogólnie puki co jestem zadowolony z nowego nabytku. Jeżeli nie będzie sprawiał za dużych problemów to zostaje na długohexman pisze:Powiem tylko dwa słowa: dobry wybór!
Ja na swoją 100C4 nie mogę złego słowa powiedzieć - życzę tego i Tobie!
Wytrwałości przy ogarnianiu i zapału takiego jak przy 80
Moja B4 nie jest na sprzedanie, ale do sprzedania mam autko siostry też B4 1Z na osprzęcie pierburga. Więcej informacji w dziale giełda lub w poniższym linku
http://olx.pl/oferta/audi-80-b4-1-9-tdi ... 0492d417b4
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: