[audi 8g cabrio] sterownik szyb sprzedam
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Fajny bajer, gdy świeci mocne słońce od przodu - otwieram to, by osłonić oczy przed promieniami, a poza tym polepsza opływ powietrza przy otwartym dachu. Ale trzeba pamiętać, że nie da rady zamknąć klamki dachu, gdy to jest wyjęte.dr.lolek pisze:[url=http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2011-04/07bdca50.jpg]Obrazek[/URL]
takie cos to jakis frykas??
Lakier wygląda ładnie, ale jeśli auto było lakierowane z założonymi listwami to porażka. Widziałem już kilka takich 'laleczek'. Ja bym nie dopuścił do takiego wykonania ze strony lakiernika. Jeśli już lakierować, to wszystkie elementy oddzielnie.
dr.lolek, często tak zaskakujesz wszystkich swoimi pomysłami, lub ich realizacją, że myślę iż każdy tak pomyślał ja też pomyślałem, że wszystko było lakierowane na aucie.dr.lolek pisze:dla wyjasnienia bo sie czepiacie jak zawsze listwy lakierowane osobno przylepione i wyprostowane potem machniete jeszcze raz docelowo beda czarne blotniki odkrcone byly na 3 warstwy 4 warstwa byla na aucie malowana calosc,
Co do zderzaków, to nie polecam robienia czarnych dołów, jeśli polakierowałeś listwy pod drzwiami i progi. Popsujesz linię. Podam Ci przykłady dobrego zestawienia:
Wszystko w lakierze (najlepiej)
Czyżbyś takie lampy chciał?
A tu takie same cabrio, tylko z czarnymi listwami:
A tu mieszanie czarnego z czerwonym:
Ale i tak zrobisz jak uważasz...
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt: