[b3 1,6d]szara myszka sprzedana :-/
Metal pisze:Powolutku :mrgreen: ja swoje trafiłem za 90 zł przód i tył :mrgreen: szukaj to znajdziesz 8-)
To niezła cena jak za komplet . Też bym tak chciał Tylko zastanawia mnie fakt, że zakłada się -40 na przód i -60 na tył, a z tego co wyczytałem, to jeśli obnizamy więcej niż 40 to trzeba zmieniać amortyzatory. A to już dodatkowa kasa . Ale jest kilka innych planów w zamyśle więc zobaczymy :mrgreen:
spiczi, nieźle wypasłeś swoją "myszę"
Gratuluję czerwonego napisu za OOOO ,
Może trochę późno, ale dopiero kilka dni temu wróciłem z pracy za granicą. Gdzie zmontowałeś grill? Nie chcę adasia upodabniać do B4 a ta atrapa jest w dechę. Z początku buła pospolita, ale z czasem robi się perełka. I jedna rzecz. Od samego początku fotostory po ostatnie zdjęcie zauważam lekko podniesioną maskę od strony pasażera w stosunku do linii lampy i kierunku
Gratuluję czerwonego napisu za OOOO ,
Może trochę późno, ale dopiero kilka dni temu wróciłem z pracy za granicą. Gdzie zmontowałeś grill? Nie chcę adasia upodabniać do B4 a ta atrapa jest w dechę. Z początku buła pospolita, ale z czasem robi się perełka. I jedna rzecz. Od samego początku fotostory po ostatnie zdjęcie zauważam lekko podniesioną maskę od strony pasażera w stosunku do linii lampy i kierunku
sprawdzę to, <lupa> . Ale spowodowane jest to tym że kiedyś prawdopodobnie było małe puk, bo prawy reflektor jest nie ori, ale kierunek (pomarańczowy) był oryginalny z numerkiem (bo auto jest oznakowane po szybach i lampach) i może z tego to podniesienie.Satar pisze:spiczi...I jedna rzecz. Od samego początku fotostory po ostatnie zdjęcie zauważam lekko podniesioną maskę od strony pasażera w stosunku do linii lampy i kierunku
A jeśli chodzi o grill to pytasz skąd go mam? Tak? Kupiłem od kolegi z forum. A takie same możesz znaleźć na allegro tu masz link: http://moto.allegro.pl/item592232342_gr ... _nowy.html
Dziękuje za komentarze i prosze o jeszcze <ok>
Mówisz - masz :mrgreen:spiczi pisze:Dziękuje za komentarze i prosze o jeszcze <ok>
Jak kolega wyżej napisał ładnie wypasłeś "mysze" <lol>
Alusy jakie by nie były dodają autku temperamentu, będziesz je polerował na lustro?
A co do gleby to chyba odwrotnie? W sensie 60/40, czyli przód bardziej się glebi, a co do amorów czy mogą zostać stock'i przy takich springach to nie wiem :roll: Przy zglebowaniu 40/40 seryjne amorki dają radę...
Powodzenia i oby tak dalej <ok>
nigdy tego nie robiłem i boje się że nie wyjdzie żeby zrobić szybki w tylnich drzwiach musze je wyjąć z drzwi? i trzeba jakąś dobrą folie chyba, czy taka jak ostatnio była w biedronce (7zł) wystarczy ?mazakback pisze:Spiczi jak sie nudzisz to kup folie do przyciemniania i tyl caly przyciemnij <ok>
[ Dodano: 2009-04-29, 20:13 ]
z polerką to chętnie, tylko czasu mało <osohozi> - powinienem magisterke pisać a nie przy aucie dłubaćkaczaza5 pisze:....
Alusy jakie by nie były dodają autku temperamentu, będziesz je polerował na lustro?
A co do gleby to chyba odwrotnie? W sensie 60/40, czyli przód bardziej się glebi, a co do amorów czy mogą zostać stock'i przy takich springach to nie wiem :roll: Przy zglebowaniu 40/40 seryjne amorki dają radę...
Powodzenia i oby tak dalej <ok>
a co do zawiechy to dopóki nie poprawią koło mnie asfaltu to nie ma mowy o obniżaniu, (no chyba że znalazłbym -20/-20 bo wiem że były takie w audi)