[A4 b5 1Z] Szary zeciorek. Sprzedam, 7500zł.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No ale Ty miałeś w B3 wysiedziane fotele tapczany, dlatego Cie plecy bolały :mrgreen:matt1988 pisze:Dla mnie komfort a A4 a w 80 to przepasc totalna w końcu mnie plecy po trasie nie bolą :mrgreen:. U mnie rudej nie ma wcale heh. A z jakością wykonania to fakt B5 to już nie to co 80 a te nowe to już wogóle porażka jest
W A4 masz niewyduszony fotel o innym wyprofilowaniu dlatego lepiej Ci się siedzi.
Ale w B3 również były lepsze fotele
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Też tak myślałem dopóki nie zdjąłem nakładki na prógmatt1988 pisze:U mnie rudej nie ma wcale heh.
Moje łapki tak z trudem wchodzą ale pompy nie wyjmiesz bez ściągania przodu, chyba że masz jakiś patent na mały ściągacz do koła pasowego pompy wtryskowej.matt1988 pisze:A tak na marginesie po kiego grzyba wszyscy zwalaja cały przód do rozrzadu wystarczy odsunac troche i jest dojscie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
a gdzie klubowa wlepka? muszę i ja zakupić i okleić merca :mrgreen:
trepek wiesz może co może być przyczyną lekkiego szarpnięcia obrotów w moim mercu?
czasem tak mi delikatnie szarpnie na wolnych obrotach
zdarza się raz na miesiąc :?: widzę po obrotomierzu bo po pracy silnika ciężko to zauważyć
zwykła pompa i zwykłe wtryski
nalać jakiegoś specyfiku do czyszczenia układu?
trepek wiesz może co może być przyczyną lekkiego szarpnięcia obrotów w moim mercu?
czasem tak mi delikatnie szarpnie na wolnych obrotach
zdarza się raz na miesiąc :?: widzę po obrotomierzu bo po pracy silnika ciężko to zauważyć
zwykła pompa i zwykłe wtryski
nalać jakiegoś specyfiku do czyszczenia układu?
trepek, zmień boczne kierunkowskazy na białe, to jest koszt max. 20zł, a inaczej ten samochód będzie wyglądał od razu. Pasują z Fabii, Octavii i innych golfopodobnych. I lampy z tyłu poliftowe, bo te z pomarańczowym kierunkiem trącą myszą. Położysz 200zł za polifty, swoje sprzedasz za 80-100zł i będziesz miał optycznie młodszy samochód.