[ COUPE spec. U.S.A ]
air jest dla mięczaków
Dla mnie do coupe pasuje mega gleba i tyle. air fajny, ale co to za frajda spuscic auto na postoju.
Pierwszy nie będziesz bo jest coupe na poduszkach cabrio też podobno lata.
Jak będziesz chciał AR to pisz, dam Ci dobry kontakt. Kilka aut już wyjechało i sprawuje się ok, mega szybki, porządne klamoty i w miarę rozsądna kasa.
Dla mnie do coupe pasuje mega gleba i tyle. air fajny, ale co to za frajda spuscic auto na postoju.
Pierwszy nie będziesz bo jest coupe na poduszkach cabrio też podobno lata.
Jak będziesz chciał AR to pisz, dam Ci dobry kontakt. Kilka aut już wyjechało i sprawuje się ok, mega szybki, porządne klamoty i w miarę rozsądna kasa.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
herflik na miejscu u mnie robi dobra robote, ale rozejrzec zawsze jest warto ;] co do miekkosci to nikt nie powiedzial ze bede jezdzil na codzien wysoko, a sposcic sie da tak zeby kolka wisialy w powietrzu ;p o pierwszego chodzilo mi na forum, ale nie wiem czy sie wyrobie ze wszystkim i czy to nie pojdzie na dalszy plan
Algrundo robi dobrą robotę to fakt. Koleś o którym wspominałem również jest z Twoich stron - Gliwice. Jego b5fl: ,a ostatnio dłubał przy tym avancie:Kolczat pisze:herflik na miejscu u mnie robi dobra robote, ale rozejrzec zawsze jest warto ;] co do miekkosci to nikt nie powiedzial ze bede jezdzil na codzien wysoko, a sposcic sie da tak zeby kolka wisialy w powietrzu ;p o pierwszego chodzilo mi na forum, ale nie wiem czy sie wyrobie ze wszystkim i czy to nie pojdzie na dalszy plan
Szuan, szukaj na forum audiforums.com, tam widziałem
Zajebiscie <3 leza na czerwonej qupie 8-)
mkwasek, wiesz co dobre
Tylko kurde czegos mi tu brakuje, oze jak by srubki w jakis kontrastowy kolor albo cos z dekilekiem :?:
mkwasek, wiesz co dobre
Tylko kurde czegos mi tu brakuje, oze jak by srubki w jakis kontrastowy kolor albo cos z dekilekiem :?:
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2010, 20:00 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego wiem gdzie byłem bo to 20km od miejsca gdzie mieszkam i wiem jaka jest różnica międzu Kemnitz a Chemnitz <ok>KORU pisze:GSF nie Kemnitz tylko Chemnitz. Marecki polerka ci sie znudzila i zrobiles sobie rajdowa Coupete jestem troche zaskoczony. :-o Zbychu nie złote śrubki nie beda pasowac lepsze beda różowe jeszcze na bialym. :lol: :mrgreen: )))
PS. Zanim zaczniesz kogoś pouczać, poczytaj.
a więc po kolei.... Biały mat bo dobrze kontrastuje z czerwonym. nie będzie złotych śrubek bo do niczego nie pasują, różowych tym bardziej. :lol: Miały być czerwone śrubki, ale zrobiłby się festyn... A czy szkoda felgi? lakier w każdej chwili mogę zdjąć z rantu bez żadnej szkody, a poza tym to zwykłe przeciętne koło, więc nie ma się nad czym rozczulać... środek w kolor i rant w polerke? jak dla mnie zbyt przeciętne i oklepane koło do takich akcji, a białe zwracają chociaż trochę uwagę... Generalnie to koło jest bo jest, będzie lepiej...
odnośnie szkieł lamp przednich - od zewnątrz są trochę poobijane przez kamienie.... taka pierdółka, ale psuje trochę... nowe są zamówione i prawdopodobnie czekają na odbiór w aso...
a w ogóle to z całym czarnym środkiem lampy nawet z nowym szkłem przejrzyście nie będzie
a odnośnie lokalizacji zlotu... Kemnitz organizacja samego zlotu bardzo udana, około 100 aut zaproszonych, auto pod dachem i na dodatek pomieszczenie ogrzewane... U nas taka impreza może za 100 lat...
odnośnie szkieł lamp przednich - od zewnątrz są trochę poobijane przez kamienie.... taka pierdółka, ale psuje trochę... nowe są zamówione i prawdopodobnie czekają na odbiór w aso...
a w ogóle to z całym czarnym środkiem lampy nawet z nowym szkłem przejrzyście nie będzie
a odnośnie lokalizacji zlotu... Kemnitz organizacja samego zlotu bardzo udana, około 100 aut zaproszonych, auto pod dachem i na dodatek pomieszczenie ogrzewane... U nas taka impreza może za 100 lat...