Doc zapodaj fotki ze środka czekamy z niecierpliwością a ja na Twoim miejscu gdybym miał mozliwość to bym wywalił te nakładki z lusterek
To kiedy jakieś pierwsze rezanko na passku :?:

Ano właśnie doradzałem się z najwiekszym antywieśtuningowcem - JMM, który powiedział mi, żebym się z nimi nie szarpał i że jest ok.kaczaza5 pisze:na Twoim miejscu gdybym miał mozliwość to bym wywalił te nakładki z lusterek
Dyzio. Musiałeś jeździć innym, niezłym szrotem.DYZIO pisze:Jeździłem takim paskiem przez 10 tyś km nawet kolor taki samtylko silnik miał 1.9 TDI 110 konny to powiem szczerze że wole audi b4 niż paska zawieszenie się sypało w środku huczało prawie jak na zewnątrz a na naszych drogach to wszystko tylko się trzęsło jak to w vw twarde zawieszenie. Owszem miejsca jest duzo i jest wygodny ale do Audi mu daleko. Przepraszam za szczerość i mam nadzieje że sie na mnie DOC nie obrazisz po prostu powiedziałem jak było może to tylko mi się taki egzemplarz trafił.
Pasek to A4 , Phaeton to A8, A6 niestety nie ma odpowiednika w VW a szkoda bo byłby ciekawy...Doc pisze:Nie porównuj Passata B5 do Audi B4. Do A6 C5- owszem.
zobaczymy po kilkunastu tys. w Polsce... :mrgreen: a i co do zawiasu to faktycznie jest dopracowany i komfortowy ale jak dla mnie za miękki auto dziwnie buja i jego trwałość budzi wątpliwości ja mam już 2 paska i sprzedaje póki sie zawias nie sypie. Jak przywiozłem z niemcowni poprzedniego 2.5TDI to 20tys. km bez problemu a potem stukiDoc pisze:Niektórzy powiadają - o matko, zawieszenie wielowahaczowe. Nie przychodzi im do głowy ile to daje przyjemności z prowadzenia auta jeśli np zmienia się pasy na drodze po wielkich koleinach przy 140 km.h trzymajac kierownice jednym palcem.
Ano doświadczyłem, ale przy 1.8T nie jest on całe szczęście częściej niż w B4 ABK które miałemAudifan pisze:A i pewnie doświadczyłeś już najmilszego komunikatu na kompie "BITE TANKEN" mnie to wkurza
Więcej miejsca w środku dla pasażerów i kierowcy.Audifan pisze:Pasek to A4
U mnie jest lekka glebka i czerwone sprężynki, więc do tapczana mu daleko, ale też nie boli kark od nierówności. Niemiecki warsztacik ciekawie zestroił to zawieszenie.Audifan pisze:co do zawiasu to faktycznie jest dopracowany i komfortowy ale jak dla mnie za miękki
PFFFFFFFFFFFFDoc pisze:Bo ma dobrą automagiczna klimę :lol: :mrgreen:jmm pisze:Poza tym jaki znowu full wypas, nawet szyberka nie ma