VW Passat by Doc
-
- Forum Audi 80
-
OnlineDoc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ano wyglądał, ale cóż. Nie da się jeździć po Polsce. Kilka akcji:marcinelk13 pisze:zupełnie inny passat w "tamtej wersji" wyglądał za******ie !
Jadę środkowym pasem po Modlińskiej w Warszawie ( 3 pasy ruchu w jednym kierunku ) żona mówi, zajedźmy do KFC. Ok, cyk kierunek i wjeżdzam na prawy skrajny pas, aby skręcić do jadalni. Nagle brrrrruuuuuu. Zapierniczyłem, zaszorowałem plastikową osłoną silnika. Koleiny, wielki fałdy zrobione przez autobusy.
Dalej ... jadę sobie po Warszawie, przede mną torowisko tramwajowe, prostopadłe do mnie. Wpadam na nie 40, 50 km.h, a tory jak krawężniki małe wystają. Mało mi deska rozdzielcza nie odleci. Jeden łomot.
Możnaby tak wymieniać i wymieniać. Niestety to nie na nasze drogi, a autko miało glebę tylko -35.
Dziękówkaspaykee pisze:dobra drogą idziesz, z gustem i ze smakiem
pozdrawiam
-
OnlineDoc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Niesłuszniekyto pisze:lampy depo mnie odstraszaja
Uwierz, idealnie pasują. Nie ma żadnej szczeliny. Siedzą prosto.kyto pisze:zreszta lewa ci chyba krzywo siedzi.
Oryginały, plastikowe klosze zżółkły. To zmora passatów. Soczewki ORI są takie same z wyglądu w Passacie B5 3B, ale znacznie droższe.kyto pisze:wyglad nie idzie w parze z jakoscia. ja osobiscie zostalbym przy oryginalach.
Spójrz, ORI passat b5 3b z ORi soczewkami xenon.
http://autodrmz.com/catalog/images/b5%20passat.jpg
Ja gardzę angel eyes. To dla mnie agro tuning, ale depo robi do Passata lampki pod wzór oryginałów. Zadowolony z nich jestem, kupiłbym drugi raz. Działa regulacja, soczewki mają prawidłowo zamontowane przesłony, przełożenie silniczków udało się bez żadnych problemów, pasowanie również wszystko wskoczyło w swoje miejsce. Założyłem do tego żarniki D2S 4300k i przetwornice. Lampy nie są kombinowane, nie są one pod H7 a typowo pod D2S. Następnym zabiegiem będzie montaż spryskiwaczy.
Wez mnie nie denerwuj... :evil: Juz zaczynalem szukac jak widzialas ale J%^$&y urzad skarbowy kazal zrobic inwentaryczacje w firmie w opolu ( nie w moim sklepie ) i bedziemy musieli zaplacic podatek nie maly bo pewnie kolo 20 tysiakow :evil: Fpizdu wiec narazie jak trafie jakiegos rozbitka to lece odrazu a jak cos lepszego to niestety musi poczekac conajmniej do polowy sierpnia ale Turbo juz mam zamowione w stanach bedzie jakos w pazdzierniku, najprawdopodobniej kit IC tez przyplynie <ok>FranoF1 pisze:...a Ty kiedy kupisz w koncu jakieś auto?labek pisze:Kiedy zoabczymy jakis IC z przodu, turbo ( np. k04-15 ), wtryski i inne graty do upgrada ??