No i po chłopie... :cry:orsa_83 pisze:game over
A w sumie, to po Ci miało być lepiej niż mnie. :mrgreen:
Przemas80 pisze:Bajecznie się prezentuje Najlepszego na nowej drodze życia
damian_xyz pisze:Najlepszego <ok>
Dzięki chłopaki za życzeniawujo1 pisze:również życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze <ok>
Irek przecież ja to dla Was żonatych, zgodnie z tym co napisałeś, zrobiłem ...IC69 pisze:No i po chłopie... :cry:orsa_83 pisze:game over
A w sumie, to po Ci miało być lepiej niż mnie. :mrgreen:
Póki co też nie narzekam, mimo krótkiego stażu ... zobaczymy jak będę miał n-tą rocznicę, gdzie n będzie duuużo większe od 1, to wtedy pogadamy P.S. dzięki :!:duo pisze:strasznie mi żal, tych co mają tak ciężko w małżństwie, ja tam mam zaje..ie i bym sięw życiu nie zamienił mimo bujnego życia kawalerskiego :mrgreen: Tobie życzzę samego :!:
Był u Was, bodajże 27.04 ... niestety do Zamościa dojechałem dzień później ...Math11 pisze:Mi by wystarczyło zobaczenie tej furki no i może jakiś spocik
Zaiste <ok>IC69 pisze:Aha, czyli można powiedzieć, że to taki akt solidarności ? :mrgreen:orsa_83 pisze:przecież ja to dla Was żonatych, zgodnie z tym co napisałeś, zrobiłem
Dzięki Irek :!: Niedługo powinienem mieć więcej zdjęć mojej ustrojonej w róże poczciwiny, także na pewno będzie upIC69 pisze:Dobra, dość jajczenia..."szerokości" na tej nowej drodze, Sławek.
Dzięki <ok> czyżby Przemas użyczał Ci swojego Avanta na ślub :?: 8-)KAROLEK22XX pisze:Gratulacje powodzenia na nowej drodze Kolego w lipcu to samo mnie czeka tylko nie jadę swoim <ok>
Dobre pytanie ... pewnie chciał zobaczyć jak to jest być władcą czterech pierścieni <ok>pkrr pisze:https://imageshack.com/i/n7pkwuj
a ten pan z tyłu to co klape rysował czy "brudas" pisał? :mrgreen: